Не знам дали повечето от вас са запознати но след около 2 месеца ще се отвори още един шоуруум и още един сервиз с 6 подемника на територията на сегашният комплекс на Хаас 60. Интересно ми е да чуя вашите мнения и препоръки, относно това какво желаете да бъде добавено, и евентуално какво бихте искали да бъде променено в сегашният процес на работа. Много ще бъда блгодарен на всички, който Ми пишат по темата. Отговарям за следпродажбеното обслужване в Хаас и Ви уверявам, че мненията Ви ще бъдат предоставени пред управата. Благодаря предварително.
Нов шоуруум и сервиз на Хаас-60 в Пловдив
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
POLAKA84
- Автомобил:
- Двигател:
Нов шоуруум и сервиз на Хаас-60 в Пловдив
Уважаеми приятели.
Не знам дали повечето от вас са запознати но след около 2 месеца ще се отвори още един шоуруум и още един сервиз с 6 подемника на територията на сегашният комплекс на Хаас 60. Интересно ми е да чуя вашите мнения и препоръки, относно това какво желаете да бъде добавено, и евентуално какво бихте искали да бъде променено в сегашният процес на работа. Много ще бъда блгодарен на всички, който Ми пишат по темата. Отговарям за следпродажбеното обслужване в Хаас и Ви уверявам, че мненията Ви ще бъдат предоставени пред управата. Благодаря предварително.
- Shotgun
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Нов шоуруум и сервиз на Хаас-60 в Пловдив
Много са зле в гаранционното обслужване. 

- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
Чудесна новина! Желая Ви успешна работа!
Препоръката ми е следната: Четете си мейлите! От 3 месеца очаквам оферта от вас (надали ще я получа някога). Струва ми се, че нямате опит или не практикувате онлайн комуникация с клиенти. Което е много грешнно.
POLAKA84 написа:Интересно ми е да чуя вашите мнения и препоръки, относно това какво желаете да бъде добавено, и евентуално какво бихте искали да бъде променено в сегашният процес на работа. Много ще бъда блгодарен на всички, който Ми пишат по темата. Отговарям за следпродажбеното обслужване в Хаас и Ви уверявам, че мненията Ви ще бъдат предоставени пред управата. Благодаря предварително.
Препоръката ми е следната: Четете си мейлите! От 3 месеца очаквам оферта от вас (надали ще я получа някога). Струва ми се, че нямате опит или не практикувате онлайн комуникация с клиенти. Което е много грешнно.
- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
....няма по-сакати майстори!!!!
-
Ilia1977
- Автомобил:
- Двигател:
Аз малко късно се включвам, гледам темата е от доста време. Ваш клиент съм с Пасат 2008 BKD, доволен съм от обслужването и сервиза. Шоурума е прекрасен, но и аз като всички имам Но
Нямате никакви промоции за дадени модели. В Германия, правят седмица на Пасат, седмица на Голф, направете го и вие. Примерно дадена седмица да бъде посветена на някои модел, и тои да е с по специално отношение, и отстъпки на частите
Не Ви се бъркам в работата, но ще покажете, че Ви е грижа за нас клиентите. Другата ми препоръка е, наблегнете на т.нар.Buyback система, взимаш нов автомобил, и оставаш стария. Иначе от гаранции, щети и обслужване сте на ниво. + от мен 
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”