или на СБА в младост 3 или има един сервиз до Фантастико в младост 4 ,близо до Доси
искам да си запиша час там.
може и други в района, ако сте доволно от някой?
Някой да помогне- телефони на сервизи в Младост
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
dude написа:а не е за ремонт, а за смяна на шарнири, нищо сложно,
Аз останах доволен от Дунев до плувния басейн на ЦСКА-то (колелото на 4-ти км.) но телефони не знам. Биалетки сменях в Друмник - работят изключително съвестно http://www.drumnik.com/
- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rumen написа:dude написа:а не е за ремонт, а за смяна на шарнири, нищо сложно,
Аз останах доволен от Дунев до плувния басейн на ЦСКА-то (колелото на 4-ти км.) но телефони не знам. Биалетки сменях в Друмник - работят изключително съвестно http://www.drumnik.com/
човек не знам от кое си доволен, ама мен ми искаха 30 лева на шарнир
а аз за 30 лева си ги направих и двата плюс реглаж на предницата
а в Д&Н ми казаха, че не бил задължителен реглажа след смяна на шарнир, щото те си ибли фиксирани, та това малко ме поучуди и не отидох при тях
Последна промяна от dude на Чет 15 дек 2005 17:15, променено общо 1 път.
dude написа:човек не знам от кое си доволен, ама мен ми искаха 30 лева на шарнир...
Доволен съм от работата, която свършиха; доволен съм от начина по който се отнесоха към мен като клиент и от това че ме "пуснаха" да изразявам капризите си пред майстора дето вършеше работата, който пък от своя страна гледаше да ги удовлетвори.
dude написа:... а аз за 30 лева си ги направих и двата плюс реглаж на предницата
радвам се, че си намерил място, където качеството на извършената услуга и заплатената за това цена са те удовлетворили.
dude написа:а в Д&Н ми казаха, че не бил задължителен реглажа след смяна на шарнир, щото те си били фиксирани, та това малко ме поучуди и не отидох при тях
Чисто теоритично в D&N са прави, защото реглажа на предницта зависи от накрайниците на кормилните щанги и ако по тях не се пипа нищо няма причина да се предполага че е настъпила някаква промяна в геометрията.
Чисто практично обаче е, ако държиш на автомобила си (и най-вече на начина по който се износват гумите), след какъвто и да е ремонт по предницата, свързан със замяна на носещи елементи (носачи, шарнири, накрайници) е да минеш на една диагностика и при необходимост реглаж. Но това по прицип си важи и за всеки 10-15,000км по нашите пътща ... или след първата по дълбока дупка ...
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”