Полото ми угасна вчера и повече не запали ,от 1 сервиз казаха че сиг е от бубината , но трябва да се измери а те нямат преносим комп. а колата също не може да се закара до сервиза защото го няма това от багажника ,което се слага за теглене .Пътна помощ вчера имали хора , а днес не вдигат ..... ако някой случайно знае сервиз ,който има преносим комп и ходят на място
РЕШЕНО автосервиз във Варна,от който човек да дойде на място
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
РЕШЕНО автосервиз във Варна,от който човек да дойде на място
някой знае ли автосервиз във Варна от който да идват на място ?
Полото ми угасна вчера и повече не запали ,от 1 сервиз казаха че сиг е от бубината , но трябва да се измери а те нямат преносим комп. а колата също не може да се закара до сервиза защото го няма това от багажника ,което се слага за теглене .Пътна помощ вчера имали хора , а днес не вдигат ..... ако някой случайно знае сервиз ,който има преносим комп и ходят на място

Последна промяна от bEb на Сря 19 мар 2008 20:14, променено общо 1 път.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: автосервиз във Варна, от който човек да дойде на място
bEb написа:някой знае ли автосервиз във Варна от който да идват на място ?
Полото ми угасна вчера и повече не запали ,от 1 сервиз казаха че сиг е от бубината , но трябва да се измери а те нямат преносим комп. а колата също не може да се закара до сервиза защото го няма това от багажника ,което се слага за теглене .Пътна помощ вчера имали хора , а днес не вдигат ..... ако някой случайно знае сервиз ,който има преносим комп и ходят на място![]()
Компа за бобината(комутаторът) е ръката и окото....вадиш централния кабел доближаваш го до маса и ако не прескача искра....комутатор...
- Jerom
- Автомобил: Golf II
- Двигател: RF
- Контакти:
Re: автосервиз във Варна, от който човек да дойде на място
joker написа:bEb написа:някой знае ли автосервиз във Варна от който да идват на място ?
Полото ми угасна вчера и повече не запали ,от 1 сервиз казаха че сиг е от бубината , но трябва да се измери а те нямат преносим комп. а колата също не може да се закара до сервиза защото го няма това от багажника ,което се слага за теглене .Пътна помощ вчера имали хора , а днес не вдигат ..... ако някой случайно знае сервиз ,който има преносим комп и ходят на място![]()
Компа за бобината(комутаторът) е ръката и окото....вадиш централния кабел доближаваш го до маса и ако не прескача искра....комутатор...
Бобината и комутатора не са едно и също нещо
(останах с впечатление, че това казваш. Сори ако не е така.)
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”