Търся майстор за реставрация на едно гърненце ...?

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
GT_power
Автомобил:
Двигател: 1.8T

Търся майстор за реставрация на едно гърненце ...?

Мнениеот GT_power » Пон 31 мар 2008 10:31

Здравейте колеги!
Намерих си едно гърненце Remus, но горкото се нуждае от леки реставрации, за да бъде отново в добра кондиция. Има една дупка прогоряло, голяма колкото монета а и на едно друго място така са му заварили куката, че са го прогорили и също се нуждае от заварка.
Та в тази връзка, моля препоръчайте ми човек който може да ми го оправи - дали тенекеджия, дали ауспухджия и аз не знам. През дупката се вижда че ватата е поизгоряла, та не знам дали трябва да се сложи друга или направо да се завари. Иначе резонаторните тръби вътре са си здрави.
Предварително Ви благодаря за всяка помощ и съвети 8)
Поздрави!

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Пон 31 мар 2008 20:20

Приятел, само да те подпитам, що се занимаваш с глупости?
Намери ми бутилка за телоподаващото и ще ти го закърпя гърнето, ама... няма сми според мен - няма как да го отвориш и после да го затвориш и да е ок, а и откъде ще намериш вата?

Щом има дупчица, значи цялата ламарина е тръгнала да гние... най-вероятно телоподаващото ще пробие...

Потребителски аватар
GT_power
Автомобил:
Двигател: 1.8T

Мнениеот GT_power » Пон 31 мар 2008 21:52

Ми де да знам ... Изпадна ми изгодно това гърненце и като изключим тази дупка, ми се струва че е в добро състояние. Виждал съм да се продават, къде-къде по-ръждиви и то за тройно повече пари. А това е изгнило много странно - от горната страна :? А отдолу, където се предполага, че има конденз и хвърля вода и кал си е напълно здраво. Само трябва една кръпка около 3 кв. см. Ама нямам познати, които да се занимават с тенекеджийство или заварки. В краен случай ще взема да му отрежа накрайниците и да ги заваря за моето гарне - ей така за фасон 8)
А гърнето е ей такова: Изображение

Потребителски аватар
Сиромаха
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сиромаха » Чет 10 апр 2008 19:26

Защо ти е да го гориш?отрежи плочка от латун,алуминий или неръждавейка,зачисти мястото със шкурка и залепи с червен силикон.Ако се отлепи ела ми заплюй Трабанта(ако ме стигнеш) :004: Успех!

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”