:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Сервиз за авто аудио видео електро климатични услуги Пловдив

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Сервиз за авто аудио видео електро климатични услуги Пловдив

Мнениеот juve » Пон 05 май 2008 16:59

Човека ( Краси ) работи в блока на улица Весела 29 до СОУ Любен Каравелов .... пресечката на бившия "Цигански кореком" .... при нужда мога да обясня по подробно... Е няма такива хора много! Занимава се най вече с електро проблеми , климатици , има и Vag-Com ... той и хората му притежават за мене свръхчовешко търпение да чоплят отвратително забутани проблеми и да ги решават.... има си професионална станция , Хела оборудване за настройка на фарове и т.н ..... най- важното е , че е упорит при ровенето и ефективен .... затова и при него винаги е някакво събрание , налага се човек да чака доста ако не се е уговорил , ама ...така е .... а бе за аларми , уредби , ксенони, климатици - това са хората.... :!:
телефон 0888 926 546 Краси - звънете предварително , че е сложно иначе....
Успех

Последна промяна от juve на Пон 25 авг 2008 9:19, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
GUFF
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GUFF » Пет 16 май 2008 15:33

Познавам Краси - знае си работата! Преди години ми слага музика в колата! Чак малко изнервящо, поне на мен ми дйстава, колко внимателно и спокойно си чопли... :lol: но е перфектен!
Незнаех че е започнал ксенони и климатици да прави :roll:

Потребителски аватар
juve

Мнениеот juve » Сря 04 юни 2008 20:35

Ами за климатици гарантирам , че наля грамадно количество инструменти - автоматична зарядна станция , UV комплект за търсене на пропуски , както и добър халогенен пропускотърсач, пълен комплект за разглобяване на шайби и приспособление за кербоване на хидравлични сглобки, за разните дреболии няма да говоря ...... и както си отбелязал - много спокойно си чопли, ама чоплене + инструимент = добра работа ... :wink:

voivodata10
Автомобил:
Двигател:

Знам ли

Мнениеот voivodata10 » Вто 04 ное 2008 15:06

Здравейте!
Това е първия ми пост в този иначе страхотен форум, за което едно голямо ЕВАЛЛА на момчетата, които са го организирали и поддържат неговото развитие. Независимо, че поствам за първи път, влизам във форума редовно и с открито сърце могада заявя, че е изключително полезен и подреден.
До тук с общите приказки и искам да споделя нещо конкретно. Прочетох добрите думи, които сте казали за момчето на име КРАСИ от Пловдив и на 31.10.2008 година следобяд звъннах на мобилния телефон, който сте посочили за връзка. Чухме се с Краси, споделих му проблема с автомобила ми - просто исках да тестваме фабричната ми аларма и да ми каже дали е надеждна и достатъчна поне на първо време за обезпечаването на колата а и на вложените пари в нея. Момчето наистина се отзова и се угворихме, тъй като единствения ми почивен ден е в събота да го посетя не посочения адрес. Грабнах се със съпругата ми и дъщеричката ми - 3 клас, заедно с чантата с домашните, понеже няма кога да ги подготвим и от Крумовград в 05.00 часа тръгнах за Пловдив - 200 км. Стигайки в близост до посочения адрес започнах да се лутам без резултат и реших да звънна на Краси за да ме упъти. Успях да го доближа съвсем вече, когато втория път, звънейки усетих отегчение. Побързах да затворя, за да не му преча, предполагайки, че има работа и след около час и половина лутане, успях да паркирам пред блока му. Зарадвах се, понеже достигнах заветната мечта. Звъннах и ..... момчето ми отказа. Изчаках и звъннах втори път, при което отново отказ. Притесних се, подозирайки нещо и седнах в колата за да напишем с щерката домашното по математика. След около 20 мин. чакайки пред гаража на Краси и под терасата му - имаше пране :) видях човек да излиза от магазинчето в самия блок. Казах му проблема си и че търся Краси, на което човека м анцунг - много вежлив и приветлив, извади телефона си и звънна на комшията си - Краси. Веднага се се свързаха и вледенявайки се чух - КАЖИ МУ ЧЕ МЕ НЯМА ИЛИ ЧЕ СЪМ ИЗВЪН ГРАДА!!! Омекнаха ми коленете и останах като гръмнат. Не повярвах на ушите си. Бях брутално излъган и явно обаждайки се втория път съм изнервил момченцето от гаражчето, което Вие наричате Краси, който уж бидейки извън града, инспектираше работата си по бъдещото си сервизче в близост до блока си.
Краси, на 37 години човек съм и за първи път някой се отнася толкова непочтено с мен. Стискайки зъби от гняв се върнах до колата си и видях, че дъщеричката ми е заспала, стискайки домашното си по математика - бяха капнали и двете с майка си. Нямах думи, ушите ми кънтяха и гняв нахлу в душата ми. След 5 часа си бяхме в къщи, уморени и несвършили нищо за деня.
Но все пак и на 37 получих добър урок - никога повече не бих се доверил на телефонен разговор и на несериозни уговорки. Краси - за да успееш в живота си, за да чисто името ти и за да просперира бъдещото ти сервизче трябва да промениш отношението си, дори и към непознати.
Успех Краси и дано ме послушаш - просто е приятелски съвета ми.

Потребителски аватар
juve

Re: Сервиз за авто аудио видео електро климатични услуги Пловдив

Мнениеот juve » Нед 18 яну 2009 20:19

ауу ! :oops: Докато си ровех днес попаднах пак на моята тема - Направо съм изумен ! Разбира се колегата е едва ли ще седне да лъже - пък и защо ли , обаче ..... ако се окаже че е истина - направо Краси си е бил за :smackbum .... Впрочем тогава бяха в процес да се месят в нов и истински вече сервиз със всичките подробности , но въпреки това не е оправдание , ако описаното е 100% истина ...... интересно ще ми бъде да чуя и другата страна ..... :arrow:

voivodata10
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот voivodata10 » Сря 04 апр 2012 9:13

И на мен ми се искаше все пак да чуя нещо.... Уви!

Потребителски аватар
juve

Мнениеот juve » Съб 14 апр 2012 9:48

voivodata10 написа:И на мен ми се искаше все пак да чуя нещо.... Уви!

Впрочем, може да не вярваш, ама направих "вътрешно" разследване по този въпрос! Човека не си спомни за случая, то всички майстори помнят само когато някой не си е платил сметката ;)..... обаче по въпроса каза, че това вероятно се е случило по време на "голямото местене" към "големия сервиз" ( така де, от битов гараж в сервиз с 4 места с 2 подемника...то си е голям... ) и тогава така му е пушила главата и подметките, че и папата да се бил обадил - щял да го "отклони" :roll: В случая не може да се каже, че е прав, всеки знае, че неговия болен нокът е по важен отколкото мозъчната операция на комшията но.... такава е работата. Важното е , че Би трябвало да си е извадил някакво заключение :talk: Сигурен е в едно - не е било на някаква лична основа, просто един ден, в който нещата вървят "на крива бургия"...за всички :bishop

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”