Здравейте,
От няколко дни съм собственик на Голф 3 1.8 ABS.
Искам да попитам къде в Пловдив може да се поддържа тази кола на нормални цени. Интересува ме коректен майстор, който да държи добри цени и да не ме кара да сменям части, които е излишно да бъдат сменяни.
Също така, моля, ориентирайте ме колко е нормално да излезе едно обслужване - масло, филтри, ангренажен ремък?
P.S. Също така, цял ден чета теми и виждам, че болшинството от хората са на мнение, че двигателя с който съм е перфектен за газова. Работата е там, че колата е изключително поддържана, макар да е 11.1992. Никога не е виждала газ и върви много приятно на бензин. Проблемът, естествено, е в цената. Двама "майстори" се изказаха негативно за перспективата да сложа газова. Вие как мислите? Какви минуси произтичат от това? Плюсовете са ясни.
Благодаря предварително!
Сервиз/Майстор в Пловдив
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Сервиз/Майстор в Пловдив
Минусите са си като на повечето коли с газова уредба.Този двигател наистина става добре на газ (е зависи и как ще ти я направят де) При хубава настройка колата смятам ще се държи добре.Понеже си от града ще ти препоръчам автосервиз "Формула".Най-вероятно го знаеш къде е.Цените са нормални,обслужването е добро и мисля,че ще останеш доволен.А за газта ако решиш да слагаш отиди "При Таньо" там мисля,ще си доволен от поставянето на газовата.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Абе за "При Таньо" 4увам нещо негативи в последно време ,нищо 4е от 30 години работи това.....А има и друго....Ве4е не ги слага той а някакви си там "майстори". Но виж за формулата си прав 4е са добри но само за профилакти4ен преглед....Невярвам да си шофьор от в4ера така 4е по-добрия вариант е да говоришш с познати и да отидеш при препоръ4ан от тях.....но общо взето са добри.
-
- Автомобил: lancia y10 golf 3
- Двигател:
KaiZen написа:Здравейте,
От няколко дни съм собственик на Голф 3 1.8 ABS.
Искам да попитам къде в Пловдив може да се поддържа тази кола на нормални цени. Интересува ме коректен майстор, който да държи добри цени и да не ме кара да сменям части, които е излишно да бъдат сменяни.
Също така, моля, ориентирайте ме колко е нормално да излезе едно обслужване - масло, филтри, ангренажен ремък?
P.S. Също така, цял ден чета теми и виждам, че болшинството от хората са на мнение, че двигателя с който съм е перфектен за газова. Работата е там, че колата е изключително поддържана, макар да е 11.1992. Никога не е виждала газ и върви много приятно на бензин. Проблемът, естествено, е в цената. Двама "майстори" се изказаха негативно за перспективата да сложа газова. Вие как мислите? Какви минуси произтичат от това? Плюсовете са ясни.
Благодаря предварително!
Малко късно но:където и да попиташ навсякъде ще ти кажат, че подържат голф.Специализирани са на Мария Луиза в стария сервиз на Москвич, но са главорези. В Тех Ко на Голямо конарско срещу Фирма Биомашин един от майсторите в момента кара Г3 и там на сестрата за смяна на съединител и една семеринга-220.Имат голям склад-магазин,но цените са 5-10% по високи примерно от Евро-то.
За газта:слагай там където в цената е включена и регистрацията на уредбата иначе ще трябва да ходиш до затвора и да даваш кинти допълнително.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Може да се обърнеш и към колегата kasapina 

- Printmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, за Таньо те съветвам да забравиш. Не е това което беше едно време. Сега работят едни малки пичове, които хич не са в час.

The_Machine написа:Може да се обърнеш и към колегата kasapina

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”