:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Висящ лагер за кардана VW Touareg

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Touareg007
Автомобил:
Двигател:

Висящ лагер за кардана VW Touareg

Мнениеот Touareg007 » Чет 10 юли 2008 19:21

Здравейте искам да ви помоля да ми кажете откъде мога да купя висящ лагер за кардана и колко струва ... Моля ако може да ми дадете линк към саит за авчточасти за Touareg Ако може и да ме опътите към някои сервизи в София . Благодаря предварително.

Потребителски аватар
KPALIEV
Автомобил:
Двигател:

Re: Висящ лагер за кардана VW Touareg

Мнениеот KPALIEV » Пет 11 май 2012 14:50

моя тема от друг форум, дано ти е полезна

Здравей колегa,

От месец съм собственик на Туарег 2.5 R5. При покупката старият собственик ми каза, че висящия лагер е за смяна, т.е. усеща се вибрация на кардана след 70-80 км.. Аз отидох в Еврован на ул.Обелско шосе след Евромастер и останах много доволен. След кратък оглед на кардана, човека си ми каза "Кардана е здрав, лагера също, според него гумата на висящия лагер е много твърда и ако искам ще ми го смени за около 150 лв. всичко. След като го попитах има ли необходимост да се балансира след това, човека сподели, че смяната на лагера не дебалансира кардана и това го правели негови колеги за да вземат повече пари. След смяната вибрациите изчезнаха и вече 1200 км. нямам проблеми. Така че за мен сервиза си е добър.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”