Оказва се че има все още добри хора в този...тази държава!!! Аз също изказвам благодарност и /модерната дума/адмирации към всички които са дарили средства лишавайки се от нещо за Вальо!
Това е страхотна новина! В тия времена на недоимък и овълчване това е светъл лъч на надежда не само за Снежко, Снежанка и децата, а и за всички нас, показва че все още сме хора, а не ходещи и псуващи роБОТИ
Много добра новина! Дано по-добрите новини тепърва предстоят Днес така или иначе мислех да дам още малко парички - няма да са излишни в страничните разходи на семесйството по това пътуване.
Smeagol написа:Днес така или иначе мислех да дам още малко парички - няма да са излишни в страничните разходи на семесйството по това пътуване.
До колкото разбрах, събраната сума е за да го приемат в болницата и да го диагностицират. След това вече ще се знае с точност какво ще е необходимо за лечението. Това за мен означава, че ще са необходими още средства.
Успех Валка.Днес и аз се включих в кампанията-скромно но от сърце.На следващата заплата пак.Не се познаваме,но като се върнеш ще се радвам да се запознаем.
Успех и от мен с лечението , стискаме палци !! Няма да се отчайваш ! Знам какво е да си ( бил ) тежко болен , изпитал съм го лично на гърба си ! П.п. другия месец пак ще пратя лев.