Galaxy/Sharan 98г загря...

За тези, които притежават други модели на марката.
Потребителски аватар
beseech
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Subaru
Двигател: H6
Контакти:

Galaxy/Sharan 98г загря...

Мнениеот beseech » Вто 30 юли 2024 6:24

Здравейте колеги, качвах Паничище и на табелата колата загря отворих капака, перките не работеха. Проследих кабелите до акумулатора има една простотоя като реле което май не се разглобява размърдах го с една отверка и перките тръгнаха. Въпросната тъпотия нова струва 460лв с отстъпката, някой сблъсквал ли се е с тоя проблем.? Работи понякога, но повечето пъти Не и трябва да спирам да го удрям с нещо да тръгват. Прикачвам снимка https://i.ebayimg.com/images/g/F54AAOSw8-RlHLCw/s-l400.jpg

Пламен Тодоров
Автомобил: Vw Sharan
Двигател: AVG 2000

Re: Galaxy/Sharan 98г загря...

Мнениеот Пламен Тодоров » Вто 30 юли 2024 8:28

Аз имам подобен(ама не съвсем ) проблем.При мен,по мои наблюдения,не работи втората скорост на вентилаторите.Това блокче не се разглобява.Най разумен вариянт е смяна с работещо втора употреба,то поне ги има.Между другото това на снимката изглежда доста малко на габарит.

Потребителски аватар
tdi fen
Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
Двигател: TDI AGR

Мнениеот tdi fen » Вто 30 юли 2024 10:27

Прилича на реле може са го разглобиш провериш за студени спойки евентуално

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Вто 30 юли 2024 11:48

Или нагорели контакти.

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Вто 30 юли 2024 18:32

Нямам такова чудо и съм пас.
Обаче се :screwy :screwy :screwy от какъв зор на уж незагряващ дизеляк са 2 хеликоптера ??
Аз съм само с 1 и реостата е във вентилатора. Няма такива изродщини като печки под акумулатора за 2 ра степен на вентилатора.
Управлението при мен бензин е голяма кутия пред акумулатора с релета и няколко предпазителя .
Ако имате тройник за климатроника зад механизма на чистачки си го проверете. Сложне е зад ламарината непосредстъвено преди 2 цевката на радиаторчето. При мен имаше повишени показания на температурата вследствие на цепнатина. Като го пипнах се разпадна- старост.
Нов и крив е спрян отдавна от производство.
Пак тройник от VW само ,че прав и се извежда преди ламарината зад двигателя. И подходщ донор за маркуч с 2 диаметра долу и горе.

Потребителски аватар
beseech
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Subaru
Двигател: H6
Контакти:

Мнениеот beseech » Вто 30 юли 2024 19:41

Колата е Galaxy 2.3 бензин колега.

kris11 написа:Нямам такова чудо и съм пас.
Обаче се :screwy :screwy :screwy от какъв зор на уж незагряващ дизеляк са 2 хеликоптера ??
Аз съм само с 1 и реостата е във вентилатора. Няма такива изродщини като печки под акумулатора за 2 ра степен на вентилатора.
Управлението при мен бензин е голяма кутия пред акумулатора с релета и няколко предпазителя .
Ако имате тройник за климатроника зад механизма на чистачки си го проверете. Сложне е зад ламарината непосредстъвено преди 2 цевката на радиаторчето. При мен имаше повишени показания на температурата вследствие на цепнатина. Като го пипнах се разпадна- старост.
Нов и крив е спрян отдавна от производство.
Пак тройник от VW само ,че прав и се извежда преди ламарината зад двигателя. И подходщ донор за маркуч с 2 диаметра долу и горе.

Върни се в “Други модели”