Galaxy/Sharan 98г загря...
- beseech
- VW експерт
- Автомобил: Subaru
- Двигател: H6
- Контакти:
Galaxy/Sharan 98г загря...
Здравейте колеги, качвах Паничище и на табелата колата загря отворих капака, перките не работеха. Проследих кабелите до акумулатора има една простотоя като реле което май не се разглобява размърдах го с една отверка и перките тръгнаха. Въпросната тъпотия нова струва 460лв с отстъпката, някой сблъсквал ли се е с тоя проблем.? Работи понякога, но повечето пъти Не и трябва да спирам да го удрям с нещо да тръгват. Прикачвам снимка https://i.ebayimg.com/images/g/F54AAOSw8-RlHLCw/s-l400.jpg
-
- Автомобил: Vw Sharan
- Двигател: AVG 2000
Re: Galaxy/Sharan 98г загря...
Аз имам подобен(ама не съвсем ) проблем.При мен,по мои наблюдения,не работи втората скорост на вентилаторите.Това блокче не се разглобява.Най разумен вариянт е смяна с работещо втора употреба,то поне ги има.Между другото това на снимката изглежда доста малко на габарит.
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Прилича на реле може са го разглобиш провериш за студени спойки евентуално
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Или нагорели контакти.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Нямам такова чудо и съм пас.
Обаче се
от какъв зор на уж незагряващ дизеляк са 2 хеликоптера ??
Аз съм само с 1 и реостата е във вентилатора. Няма такива изродщини като печки под акумулатора за 2 ра степен на вентилатора.
Управлението при мен бензин е голяма кутия пред акумулатора с релета и няколко предпазителя .
Ако имате тройник за климатроника зад механизма на чистачки си го проверете. Сложне е зад ламарината непосредстъвено преди 2 цевката на радиаторчето. При мен имаше повишени показания на температурата вследствие на цепнатина. Като го пипнах се разпадна- старост.
Нов и крив е спрян отдавна от производство.
Пак тройник от VW само ,че прав и се извежда преди ламарината зад двигателя. И подходщ донор за маркуч с 2 диаметра долу и горе.
Обаче се

Аз съм само с 1 и реостата е във вентилатора. Няма такива изродщини като печки под акумулатора за 2 ра степен на вентилатора.
Управлението при мен бензин е голяма кутия пред акумулатора с релета и няколко предпазителя .
Ако имате тройник за климатроника зад механизма на чистачки си го проверете. Сложне е зад ламарината непосредстъвено преди 2 цевката на радиаторчето. При мен имаше повишени показания на температурата вследствие на цепнатина. Като го пипнах се разпадна- старост.
Пак тройник от VW само ,че прав и се извежда преди ламарината зад двигателя. И подходщ донор за маркуч с 2 диаметра долу и горе.
- beseech
- VW експерт
- Автомобил: Subaru
- Двигател: H6
- Контакти:
Колата е Galaxy 2.3 бензин колега.
kris11 написа:Нямам такова чудо и съм пас.
Обаче се![]()
![]()
от какъв зор на уж незагряващ дизеляк са 2 хеликоптера ??