Да, 2014 няма фабрично (не съм 100%), в новия от 2017 има. Иначе аз преди бях с обикновено радио и го смених с MIB2 + нова конзола с USB сложих. USB-то го взех от алиекспрес, а конзолата не помня вече... май от алегро беше. Дясната снимка е моята кола, а лявата е само как изглеждаше радиото и пепелника преди.
Гледам китайците са пратили да пътува кита за ел. багажник, имам и ръководство на четлив английски как се слага, надявам се всичко да пасне и да работи. Има няколко стъпки да се махнат пластмасите около волана и да се вържат някакви кабели, ама това ще го гледам като дойде време...
Май това, където съм намерил за 15€ е най-евтиното за момента. Ще обиколя някой морга, може и да излезе нещо! То и тези фабрични бутони не знам как ще свържа с бутонът, който е предвиден за отваряне от купето, ама ще му мисля като дойде

Ето още 2 бутона. От алегрото съм поръчвал и CAN module (май така се казваше) или PDC модул, нещо свързано с медията и задната камера, да пусне линиите на завиване и визуализиране на парктрониците.
ASO PANEL SWITCH BUTTON VW SHARAN 7N - 23€
CONTROL PANEL VW SHARAN 7N1927132BG 7N0927137E - 31€
Този е с кабелите, ще е идеален за връзване
Панел с конектори и срязани кабели - 19€
Това за 19€ го поръчах, и обявата вече не е активна. Под 30€ ще излезе с доставката.