По съвети от постовете на колеги че "газта иска чист въздушен филтър" Сега колата просто не е същата

Колеги помагайте!
tyo написа:Смених въздушен филтър и започнаха едни![]()
По съвети от постовете на колеги че "газта иска чист въздушен филтър" Сега колата просто не е същата![]()
![]()
![]()
Колеги помагайте!
www.arenabg.com написа:.....какво означава сменил си филтера пък газта искала чист филтер ????
нали си сложил нов ???????????
M4r1qn написа:ъм не е - повече въздух си пуснал - сместа се е разредила - ако потраеш ще задръсти пак и така ще имаш пак същите показатели
M4r1qn написа:ъм не е - повече въздух си пуснал - сместа се е разредила - ако потраеш ще задръсти пак и така ще имаш пак същите показатели
www.arenabg.com написа:.....на един мои приятел му беха залепили една бленда на за да има по малък дебит на въздуха и после като се замърси филтера я махнаха
tyo написа:Сложих малко скоч лепенка на отвора от където смучи въздух карбуратора(при мен гъвкавият шланг между пласмасовият капак и калника го няма)Така като гледам съм затворил отвора с около 50~60%.Колата литна!!! Този голф никога не "вървял" толкова![]()
Досега когато някой колега кажеше че колата му върви повече на газ от колкото на бензин,да си призная бил съм скептиченно сега се обедих,че това е наистина възможно
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 133 госта