центровка на газ
- rodeo man
- Автомобил:
- Двигател:
центровка на газ
здравейте колеги ,имам едно питане: трябва ли да се даде малко предварение на делкото при центровка на газ, сега съм без, пак си върви ама аванса яко зърка като я цедя до към 3000-3200 оборота и след това спира
благодаря предварително

- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: центровка на газ
rodeo man написа:здравейте колеги ,имам едно питане: трябва ли да се даде малко предварение на делкото при центровка на газ, сега съм без, пак си върви ама аванса яко зърка като я цедя до към 3000-3200 оборота и след това спираблагодаря предварително
колега щом ти "зърка аванса" значи си с голямо предварение, което не е никак добре за мотора - отиди да ти направят центровка някъде или сам дай малко закъснение.
Последна промяна от ivo123 на Пон 04 фев 2008 22:39, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не трябва да ти чука аванса ако си с нормалното предварение, особено пък на газ!
С въртене на делкото става, не е трудно да намериш положение при което на бензин ти чука само при голямо натоварване - така или иначе не караш на бензин, а ако се наложи - не е трудно да се избягва карането с газ до дупка.
С въртене на делкото става, не е трудно да намериш положение при което на бензин ти чука само при голямо натоварване - така или иначе не караш на бензин, а ако се наложи - не е трудно да се избягва карането с газ до дупка.
- TURL
- Автомобил: Passat
- Двигател: AFN
- Контакти:
ivo123 написа:rodeo man написа:здравейте колеги ,имам едно питане: трябва ли да се даде малко предварение на делкото при центровка на газ, сега съм без, пак си върви ама аванса яко зърка като я цедя до към 3000-3200 оборота и след това спираблагодаря предварително
колега щом ти "зърка аванса" значи си с голямо предварение, което не е никак добре за мотора - отиди да ти направят центровка някъде или сам дай малко закъснение.

за ABS-а 6 градуса и летиш

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
TURL написа:за ABS-а 6 градуса и летиш
6 базово+6 допълнително ли имаш впредвид?
- TURL
- Автомобил: Passat
- Двигател: AFN
- Контакти:
не 6 градуса както е по германски сметкиivo123 написа:TURL написа:за ABS-а 6 градуса и летиш
6 базово+6 допълнително ли имаш впредвид?

Върни се в “Автогазови уредби”