Здравеите колеги. Искам първо да се извиня че не писаш след като беше поставена уредвата. Сега искам да попитам за някои неща който ми се виждат всякаш нетипични или нереални. 1-во: бутилката е на мястото на резервната гума и на нея има индикация колко газ има в бутилката. Индикацията е разедлена на 4 сектора или така да го кажа "чертички". Попитах човека колко литра е тои не можа да ми каже колко е с точност, но каза 35-40. Така да предположиме че е 40 литра примерно , сега стрелката е на 1-вата чертичка след нулата и следователно трябва да има около 10-на литра газ,а колата ми предърпва и гаснее каточе ли няма газ ? Нелогично обяснение за мен

Другото което ми направи впечатление е че за около 100-на км не повече ми "изяде" 20 лв газ

. Възможно ли е от някъде да има теч на газ или "майстора" си е оставил ръцете . Направел е така центровката че колата да си върви без проблеми независимо колко ще харчи. Даите съвети какво да правя защото ако е така 20 лв за 100-на км .. ами да си карам на бензин тогава

Ако я закача на "Елком" дали ще ми кажат нещо по въпроса. А и още нещо щях да забравя да кажа че когато този маистор ми настроива уредвата каза че кабелите ми са за смяна защото го удряше ток. Може ли това също да е фактор за големият разход ? И още нещо ... про работа на място около 2-3 мин. и леко форсиране на двигателя до към 3000 обр. нормално ли е да остава мокро петно на земята ? Петното не е като локвичка но си е личимо все пак.