П.П. Чух добри отзиви и за Tartarini но защо имат цена от 1000лв за ГИ!?
АБФ газифициране!
- bulr1dr
- Автомобил: Mk1 Cab 1987 + MkV R32 2008
- Двигател: от 1600 до 3200
АБФ газифициране!
Здравейте газаджий
Така както е тръгнало рано или късно и аз ще трябва да се присъединя към вас
Става въпрос за колата от гаража а именно GTI 3 16v, прекалено много си се кефя на колица и обичам да карам, но това не си е работа с тия заплати и тоя бензин
спрял съм се на газов инжекцион но имам няколко питания къде и какъв да си сложа! Изчетох всички възможни теми във форума и стигнах до заключението, че за този мотор най-добре ще е BRC или BIGAS тай като комп. са по-добри и могат да се настройват според колата! Целта, че не искам да загубя никаква мощност в каквито и да е обороти, ако ще и да харчи до 2л повече на газ! Моля да ми помогнете в избора и колегите сложили газова на такъв мотор да споделят резултати главно за вървежа
То е ясно, че всеки ще хвали своето но все пак
-
Rympo
- Автомобил: Golf 7 TDI
- Двигател:
- Контакти:
едно мнение по въпроса
Здравейте колеги , искам да споделя и мойто виждане по въпроса , не си бях сложил газ на колата (GTI 3 16v 150k) именно поради причината , че майстори много и накрая се оказва колата прецакана, видях на един мой приятел сложена някаква уредба OMVL, нищо не ми говореше но както върви на газ така върви и на бензин , когато се превключва от газ на бензин не се усеща, записах си час при тези майстори (!!!) и този петък който мина ходих да ми сложат уредбата.
Толкова с кеф дадени пари не съм давал никога , колата работи до 6 хил. оборота 1:1 със на бензин разхода извънградско при средна скорост 140-160 км е 8,2-8,4 а ако караш със 120 км ми даде разход 7,6, първоначално си помислих че компютъра лъже и се шашка нещо но напълних догоре и се оказа разлика 100-200 грама от сметката му, газовата уредба е със собствен МАР сензор и се настройва за всеки автомобил фирмата няма да я кажа да не е реклама цената е 1600 лева ако имаш интерес мога да ти кажа и повече информация
Толкова с кеф дадени пари не съм давал никога , колата работи до 6 хил. оборота 1:1 със на бензин разхода извънградско при средна скорост 140-160 км е 8,2-8,4 а ако караш със 120 км ми даде разход 7,6, първоначално си помислих че компютъра лъже и се шашка нещо но напълних догоре и се оказа разлика 100-200 грама от сметката му, газовата уредба е със собствен МАР сензор и се настройва за всеки автомобил фирмата няма да я кажа да не е реклама цената е 1600 лева ако имаш интерес мога да ти кажа и повече информация
- sa6o_bandita
- Автомобил:
- Двигател:
Re: АБФ газифициране!
можеш и с обикновена газова да го направиш
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Re: АБФ газифициране!
sa6o_bandita написа:можеш и с обикновена газова да го направиш
Колега, хубаво е като казваш нещо, да го обосноваваш, за да може човек да прецени дали е правилно или не. А не на всеки въпрос във форума да пласкаш по две-три думи
Хайде поспри се малко и помисли, преди да пишеш, има ли смисъл от това, което пишеш.
АБФ газифициране
Аз съм с Bardilini, но както колегата "group" каза и човека, който ми постави уредбата са ми сменени инжекторите с такива за по-голям дебит.
За сега съм доволен със 36л газ изминавам 400 км смесено като по магистралата 120 - 140 и в града с малко ръчка понякога. Проблеми нама, единственно зависи къде ще сипеш, аз лично предпочитам Топливо или ОМВ. Поздрави ще се радвам ако съм ви помогнал
За сега съм доволен със 36л газ изминавам 400 км смесено като по магистралата 120 - 140 и в града с малко ръчка понякога. Проблеми нама, единственно зависи къде ще сипеш, аз лично предпочитам Топливо или ОМВ. Поздрави ще се радвам ако съм ви помогнал
- bulr1dr
- Автомобил: Mk1 Cab 1987 + MkV R32 2008
- Двигател: от 1600 до 3200
Колеги след много гледане и писане и т.н се отказах от ГИ. Така като гледам си е жив късмет да нацелиш хубава ГИ и хубав сервиз в който да ти я сложат. Всеки говори различно едни не са доволни от даден сервиз друго го хвалят, едни казват еднакво върви други до 5хил. об. трети до 6 хил..... та затова реших да си остана с добрия стар бенц
Верно харчи си но какво да се прави, не ми се рискува с така и така читавия мотор
Благодаря на всички за отговорите!
П.П. Но все пак темата нека си седи, все на някой друг АБФ-аджия ще му е в помощ. Аз преди като гледах нямаше такава така че сега вече има
Благодаря на всички за отговорите!
П.П. Но все пак темата нека си седи, все на някой друг АБФ-аджия ще му е в помощ. Аз преди като гледах нямаше такава така че сега вече има
Върни се в “Автогазови уредби”