РЕШИХ!!!-ЩЕ СЛАГАМ ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН
- petar4o89
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм с Easy Jet. Някакви 'пишмян майстори' ми го монтираха и направо ужас. Сменя когато си иска газ-бензин,гърми,предърпваше,гореше много и още куп проблеми. Ходех по мъките сумати време и тез само човъркат и в крайна сметка нищо. Накрая са престраших да я закарам във Варна в един доста добър сервиз за газови.Човека като дигна капака и като погледна се хвана за главата как е монтирано. За някъде 3 часа го направи както трябва да бъде и сега съм страшно доволен.
valio kita написа:volf написа:Аз пък гласувам за марката ТАРТАРИНИ. С такава съм и не съм чувал лоша дума за него.Дюзите обаче са Валтек-щот доста Матрикс видях прецакани в БГ условия.
Разход 1:1 с бензина.
За сервиза все пак колегите от София да ти кажат къде-никак не е маловажен монтажът. Калпавия майстор и най-добрия Г.И ще прецака.
Ето моята в снимки:http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=47076&start=60
Колега само да те питам,какво е растоянието от инжекторите до колекторите че не виждам хубаво на снимката....разбрах 4е и това е от значение.
Нямам никакъв ЛАГ-предполагам,че за това питаш относно д-ната .Не съм ги мерил ,но са м/у 10 и 15см . Ще ги замеря и ще пиша. Те трябва да са възможно най-къси.Снимката за свързане на дюзите, с всмукателния колектор я дадох,за да се види,че отвора е направен в края на всм. колектор приблизително под бензиновите дюзи.
Т.е за да се направи това е смъкван всм колектор. Защото има и такива "майстори"дето дупчат дето им падне/удобно за тях/ и калпаво за колата.
- valio kita
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
valio kita написа:......14 см......пак си се вижда дилгочко,ама 6том казваш 4е това е минмума и наяма проблеми.аз излизам от мисълта че бензиновите са монтирани направо в/у колектора....та не може ли и тези да са по този начин
Не съм казал,че това е минимума,а че моите са толкова. Газовите инжектори не могат да се монтират директно в/у всм кол. На снимката си личи ,къде са навити щуцерите на газовите инжектори.По-принцип,от щуцерите до газ.инж. маркучите трябва да са "възможно" най-къси.
Върни се в “Автогазови уредби”