Здравейте колеги.
От скоро започна да ми прави проблем когато прехвърлям от бензин на газ. Става така, че когато превключа на средно полижение - да изгори бензина по маркучите, това го правя в движение и вместо да започне да заглъхва за да превключа на газ, нищо не се променя - т.е. бензина не свършва. Мисля че копчето ми работи, незнам от какво е!
Ключ за превключване газ-бензин
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- Peterman
- Автомобил: passat b6
- Двигател: BMP 2000 140 hp - 2006
клапана е нов, на ловато, и не е с лостче а се завърта като гайка. Вярно,че преди няколко дни махах пластмасата където е филтъра за парното... но не мисля че съм закачил нещо, а и няма как
ПС: КАто превключа на средно положение и като видя че няма да се обърне обръщам на газ и за около 2 минути глъхне и не може да се движи.

ПС: КАто превключа на средно положение и като видя че няма да се обърне обръщам на газ и за около 2 минути глъхне и не може да се движи.

Последна промяна от Peterman на Пет 27 юни 2008 21:13, променено общо 1 път.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- Peterman
- Автомобил: passat b6
- Двигател: BMP 2000 140 hp - 2006
Колеги, днес отново се опитах да разбера какъв е проблема. Обърнах на бензин - без проблем, НО като се опитах да превключа на бензин, натиснах копчето в средно положение и изчаках да видя дали ще изгори бензина за да превключа на газ. Уви не превключи. Най-интересното е, капака беше отворен и наблюдавах че като дадох на средно положение през бензиновия филтър спря да минава бензин, но колата продължаваше да си работи без прекъсвания. после изфорсирах и превключих на газ - глъхна 1 минутас след което се оправи. После погледнах бензиновия клапан и видях че долу в основата си имаше какпка бензин(в основата на едно от болтчетата). Както казах бенз. клапан е Ловато на 2 месеца нов е, и до сега не е имало проблеми!
Върни се в “Автогазови уредби”