обикновена газова при пълен инжекцион
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
обикновена газова при пълен инжекцион
Докато си пиех водката ме сполетя следната мисъл абе като премина на газ бензиновата помпа се изключва- добре , ама какво става с остатъчното налягане по бензинопровода мисля си че това горива влиза през дюзите и се омесва с газта докато падне налягането но и после се чудя дали не се засмуква гориво през време на засмукване и така да ми изгаря бензинеца а и се получава съвсем друг вид гориво вие какво ще кажете по въпроса....
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Re: обикновена газова при пълен инжекцион
vvk79 написа:Докато си пиех водката ме сполетя следната мисъл абе като премина на газ бензиновата помпа се изключва- добре ....
Е не е особенно добре щото бензиновите ти инжектори така прегряват ама.....
Сигурен ли си ,че ти изключва бензиновата помпа ,а не се изключва само захранващото напрежение към инжекторите?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
точно защото не съм проверил дали се изключват дюзите а помпата със сигурност се изключва и какво ще ми кажете че неможе да се впръска гориво при положение че има налягане около 2 бара и се подава напрежение на дюзите , а като гледам ваското и за полупразен не е казал нищо
пълен съм написал за да не би някой да си помисли за моно инжекция
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
vaskoto1 написа:за пълен не мога да кажа. мога само за празен и полупразен инжекцион.
а като питате нещо-поне не се излагайте мааму стара!
Не се коси ... излишно е !
Едва ли ще почнат да му викат в БГ - многоточков инжекцион ...
Т'ва е като с пасат двойка (примерно), голф 3 с четворковия мотор, широката лайсна, междинката, широкия стоп ...
VW Beattle = Костенурка и прочие ... няма оправия !
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: обикновена газова при пълен инжекцион
vvk79 написа:Докато си пиех водката ме сполетя следната мисъл абе като премина на газ бензиновата помпа се изключва- добре , ама какво става с остатъчното налягане по бензинопровода мисля си че това горива влиза през дюзите и се омесва с газта докато падне налягането но и после се чудя дали не се засмуква гориво през време на засмукване и така да ми изгаря бензинеца а и се получава съвсем друг вид гориво вие какво ще кажете по въпроса....
Тук питаш за едно а после се напъваш за друго.
vvk79 написа:точно защото не съм проверил дали се изключват дюзите а помпата със сигурност се изключва и какво ще ми кажете че неможе да се впръска гориво при положение че има налягане около 2 бара и се подава напрежение на дюзите , а като гледам ваското и за полупразен не е казал нищо
Много ясно, че това гориво ще мине през дюзите.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Автогазови уредби”