кади на метан
кади на метан
здравейте фв маниаци моля Ви за информация решил съм да купувам кади на метан което ще навърта по около 1000 км на ден колко км ще иэдържат двигателя и окачването и на колко км какви осн ремонти трябва да се правят
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При 1000 км на ден, никой не може да ти даде точен отговор. Гаранцията е ясна, тя е определена от вносителя, ще ти я кажат при продажбата. С този пробег обаче още след първите три месеца ще е отпаднала. Основни ремонти на двигателя ако имаш предвид, едва ли ще са преди 350 - 400 хиляди км, като се има предвид, че автомобилът винаги ще е в работна температура и двигателят ще се износва по-бавно. Окачването ще ти е основно перо според мен, и масло, филтри, ремъци и гориво. Консултирай се с някой таксиджия, ако кара такова.
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Ako наистина ще минаваш по толкова километри на ден няма смисъл много да питаш .Основното ти перо за разходите ще е горивото , би трябвало най-вече от там да пестиш . Реално погледнато ако за година ще минеш 350 000 км. колата ти и без това ще е за смяна и предполагам ще се е изплатила с икономиите , и работата която е свършила .
- Jango_gd
- Автомобил:
- Двигател:
Не е лош вариант тази машина.Аз карам такова служебно, всеки ден му се правят по 150-160 км.Излиза евтино на метан въпреки 4е го вдигнаха на 1.45 за кг (за Благоевград)Харчи около 6кг/100 км с по 5 човека.Значи има само една такава тънкост - ако ще го караш по 1000 км на ден , това ще рече че ще е предимно извънградско на дълъг път и трябва да разучиш каде може да зареждаш че засега няма много метан станции а с едно пълнене се нинават около 450-500 км, зависи колко натискаш.
Върни се в “Автогазови уредби”