ГТП на АГУ
ГТП на АГУ
Добре това до някуде го знаем, но къде в Плевен може да си направя преглед на АГУ-то, и да ми надуят бутилката пробно под налягане?! Защото навсякъде правят само външен преглед май, без изобщо да пипат нищо по уредбата.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
The_Machine написа:В завода изпробват едва 5% от продукцията... даже и толкова ако са наистина - халал да е......
Така де. Аз и не казвам че са повече. Нали има някаква извадка (през определени бройки сигурно) и т'ва е. Честно-не знаех, че някой ще се наеме да прави такива прегледи. Ма щом пък се плаща...

Майни го Гергушки, всеки ми разправя че бил голям скъпар и карал нещата през просото. Разбрах от един приятел за един сервиз за Газови уредби в Дружба до 335 бл., правят хидравлични + ежегодни прегледи за 40-45 лв. общо, и имат и газ анализатор с който ти настройват и газовата с точност. Направо ще се мятам там пък после ще разправям. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Dai1KiLo написа:Майни го Гергушки, всеки ми разправя че бил голям скъпар и карал нещата през просото. Разбрах от един приятел за един сервиз за Газови уредби в Дружба до 335 бл., правят хидравлични + ежегодни прегледи за 40-45 лв. общо, и имат и газ анализатор с който ти настройват и газовата с точност. Направо ще се мятам там пък после ще разправям.
Колега, имаш ли отзиви от този сервиз вече?
Върни се в “Автогазови уредби”