здравеите помагаите
голф-3 2000куб. 115к.с 1995Г. GTI
газова уредба BRC не е газов инжекцион
гръмна ми въздушния филтър,кихащата клапа е на него
там ли е правилното и място
благодаря ви
голф-3 агу брц
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Амии... то мястото й е там, м/у въздушния филтър и смукателния колектор, да!
Ама... те 'кихалките' при многоточковите инжекциони вършат същата работа като предпазителите при електрониката... До сега имам само няколко случая да изгори предпазител преди да изгори всичко друго... Па случаите са ми доста!
Ама... те 'кихалките' при многоточковите инжекциони вършат същата работа като предпазителите при електрониката... До сега имам само няколко случая да изгори предпазител преди да изгори всичко друго... Па случаите са ми доста!

- designer1
- Автомобил: Skoda Rapid 1i2 TSI
- Двигател: CJZC 2015
Колега и при мен се получи същото. На запад слагат една малка клапа на кутията на въздушния филтър когато слагат обикновенна газова. НО тя е крайно недостатъчна и след няколко експлозий на мен ми цъфна горната част на кутията. съответно направих това: http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=87780&highlight=
Иначе сега на мода при нас е кихалка тип презерватив тя се слага точно до миксера на газ който пък е закачен към смукателния отвор на дросела.
Иначе сега на мода при нас е кихалка тип презерватив тя се слага точно до миксера на газ който пък е закачен към смукателния отвор на дросела.
Върни се в “Автогазови уредби”