голф 3 гти на газ
голф 3 гти на газ
здражеите чудя се дали да си сложа газ на голфа. Тои е 2000 - 115 коня 2Е мотор. Интересува ме има ли някои педстава как 6те с отрази на колата, 6те върви или чте буде като куц кон
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Здравей колега
Вървенето няма да е същото като на бензин (то е ясно) но както са си казали хората на газ се возим а на бензин караме
Ако искаш вървене моят съвет е да си караш на бензин Казвам ти го от личен опит - сложиш ли газ смятай че си една предавка надолу И разхода на газ е малко по-висок + 1,5-2л но пък е 1,13(засега
) Ти си решаваш Успех
ПП: правописа ме утепа
Вървенето няма да е същото като на бензин (то е ясно) но както са си казали хората на газ се возим а на бензин караме

ПП: правописа ме утепа

- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ллл
слагаш газов инжекцион колега и няма да има усезаема разлика нито във вървенето нито в разхода,разликата в разхода ще е под литър 

- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
прави я не се замисляй
И аз мисла че на газ дърпа повеЧЕ ПЪК и не работи прекъсвача и удям на 8000 като на бенз 6500 изключва!!! Разхода като карам като луд на бенз ми прави 12 на газ 20 ама нормално градско 12-15 газ извън пада на 7 със 100 (рядкост) а иначе до 140 ми гори към 8.5 макс.
Върни се в “Автогазови уредби”