Висок разход на газ

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
hrisst
Автомобил:
Двигател:

Висок разход на газ

Мнениеот hrisst » Съб 08 ное 2008 15:33

Висок разход на газ - може ли да е от съединителя? Колеги, дава ми разход 20/100 Пасат 5 1,6 с газово Еммегаз. Правиха какви ли не настройки. Като намалят оборотите започва гасне и край. Искам да питам може ли да е от съединителя зашото има тихи обороти, но в момента който отделя съединителя угасва. Съединителя е твърд от самото начало, но ми казаха, че е така. На бензин не ми прави проблем.

Потребителски аватар
pronobis
Автомобил:
Двигател:

Re: Висок разход на газ

Мнениеот pronobis » Съб 08 ное 2008 21:21

hrisst написа:Висок разход на газ - може ли да е от съединителя? Колеги, дава ми разход 20/100 Пасат 5 1,6 с газово Еммегаз. Правиха какви ли не настройки. Като намалят оборотите започва гасне и край. Искам да питам може ли да е от съединителя зашото има тихи обороти, но в момента който отделя съединителя угасва. Съединителя е твърд от самото начало, но ми казаха, че е така. На бензин не ми прави проблем.

Ако е истина, че на бензин не ти прави проблем (я уточни какво точно имаш предвид под "не ми прави проблем") и този разход го имаш само на газ, едва ли е от съединителя - ако е той, и на въглища да я търкаляш, пак ще си имаш проблем...
Ам погледни все пак в раздела, има бая изписано за голяма разход на газ. А, и кажи как изчисли 20/100, че наскоро имаше такава тема за същия разход, а по някое време в темата се оказа 16/100, което си е бая голяма разлика... :wink:

Върни се в “Автогазови уредби”