Проблем на газ при Алфа 145 1.6 Boxer
- dan40
- Автомобил: Alfa 156 2.0 TS
- Двигател:
Проблем на газ при Алфа 145 1.6 Boxer
Здравейте. Откакто паднаха температурите навън , имаи м проблем с оборотите когато колата мине на ГАЗ . Значи с газов инжекцион BARDOLINI съм , и стандартно винагиа колата пали на бензин , но проблема идва когато мине на газ , докато загрее до 80 градуса играят оборотите в интервал между 900 и 1200 оборота . След това всичко се оправя . Но главния проблем ми е , че като освободя от скорост при по висока скорост и колата ми гасне (става въпрос само докато загрее до 80 градуса) . Имам познат който кара Ибиза 98 година също с газов инжекцион , и го има същия проблем . Дали това е нормално за студеното време или ... ?
- yoyoyovo
- Автомобил: VW Golf Rallye
- Двигател: 1H
- Контакти:
Re: Проблем на газ при Алфа 145 1.6 Boxer
dan40 написа:Здравейте. Откакто паднаха температурите навън , имаи м проблем с оборотите когато колата мине на ГАЗ . Значи с газов инжекцион BARDOLINI съм , и стандартно винагиа колата пали на бензин , но проблема идва когато мине на газ , докато загрее до 80 градуса играят оборотите в интервал между 900 и 1200 оборота . След това всичко се оправя . Но главния проблем ми е , че като освободя от скорост при по висока скорост и колата ми гасне (става въпрос само докато загрее до 80 градуса) . Имам познат който кара Ибиза 98 година също с газов инжекцион , и го има същия проблем . Дали това е нормално за студеното време или ... ?
Ела при мен да ти я оправя ще работя на 27-ми.http://www.bulavtoservis.com/contacts.php
Върни се в “Автогазови уредби”