Проблем на газ при Алфа 145 1.6 Boxer

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
dan40
Автомобил: Alfa 156 2.0 TS
Двигател:

Проблем на газ при Алфа 145 1.6 Boxer

Мнениеот dan40 » Сря 24 дек 2008 19:31

Здравейте. Откакто паднаха температурите навън , имаи м проблем с оборотите когато колата мине на ГАЗ . Значи с газов инжекцион BARDOLINI съм , и стандартно винагиа колата пали на бензин , но проблема идва когато мине на газ , докато загрее до 80 градуса играят оборотите в интервал между 900 и 1200 оборота . След това всичко се оправя . Но главния проблем ми е , че като освободя от скорост при по висока скорост и колата ми гасне (става въпрос само докато загрее до 80 градуса) . Имам познат който кара Ибиза 98 година също с газов инжекцион , и го има същия проблем . Дали това е нормално за студеното време или ... ?

Потребителски аватар
moimoimoi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот moimoimoi » Чет 25 дек 2008 0:40

не е нормално
може би въздушен филтър и почистване на дросела :roll:

Потребителски аватар
yoyoyovo
Автомобил: VW Golf Rallye
Двигател: 1H
Контакти:

Re: Проблем на газ при Алфа 145 1.6 Boxer

Мнениеот yoyoyovo » Чет 25 дек 2008 2:09

dan40 написа:Здравейте. Откакто паднаха температурите навън , имаи м проблем с оборотите когато колата мине на ГАЗ . Значи с газов инжекцион BARDOLINI съм , и стандартно винагиа колата пали на бензин , но проблема идва когато мине на газ , докато загрее до 80 градуса играят оборотите в интервал между 900 и 1200 оборота . След това всичко се оправя . Но главния проблем ми е , че като освободя от скорост при по висока скорост и колата ми гасне (става въпрос само докато загрее до 80 градуса) . Имам познат който кара Ибиза 98 година също с газов инжекцион , и го има същия проблем . Дали това е нормално за студеното време или ... ?

Ела при мен да ти я оправя ще работя на 27-ми.http://www.bulavtoservis.com/contacts.php

Върни се в “Автогазови уредби”