Здравейте колеги !
Имам един въпрос и ще съм благодарен ако си споделите опита с мен!
Газовата ми уредба е сложена преди 4 години и другата година й изтича валидността на паспорта. Искам да попитам тази или следващата година трябва да изкарам нов паспорт и задължително ли се минава хидравличен тест при смяната му ?
Благодаря предварително !

изкарване на нов паспорт !
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: изкарване на нов паспорт !
Валидността на паспорта ти не изтича след 5 години, защото всяка книжка -разбирай паспорт, си има доста страници, където всяка година се заверява от оторизиран газаджия, който се подписва и ти взима 12 лв.
Отделно, ако ти е 5 годишна бутилката й се извършва хидравличен преглед и преглед на цялата газова инсталация, срещу сумата от 32 лв.
Но това е само ако е на 5 години!

моята е произведена 07.2005г. Това означава че тази година ще трябва да мина само технически преглед срещу сумата от 12 лева, а теста ще е другата година ли? Защото на моя паспорт има място точно за 5 печата, т.е. за 5 години и след това трябва нов паспорт, което съвпада и с годината на хидравличния тест !
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Самия нов паспорт струва 3 лв някъде 

В момента в графата акт за техническо освидетелствуване на АГУ не пише нищо, а започва от следващата страница за периодичния технически преглед. Това означава, че газовото ми не е регистрирано ли и ако е така, мога ли да го направя сега въпреки, че АГУ-то ми е сложено преди 4 години и съм минал всички техничесски прегледи през годините до сега ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
На самия паспорт трябва да си пише кой го е монтирал газовото и при него ще си го заверяваш и друг път. Иначе трябва да ти издадат нов паспорт, щом страниците ти свършват 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравеите аз съм нов и тъп и леко ядосан
отивам да зареждам газ и оня ми изка документе за гозовата и то на шела отидох после на тия по шанотата и там изкат
немога да си заредя гас в софия. Аз карам тука неква джета 87 година тоя документи изка
Отидох на газажия тоя вика без паспорт нищо не правя за да ми изкара изка да муя оставч за 1 ден през седмицата без гас еееее как да стане като тя не бачка на бензин как да му я закарам а и тариката изка 50лв за паспорта и за заверката 20лв. Моля някои познат ако има да муя закарам и да ме оправи по бурзата процедура
до тогава си търся някоя шано газ станция.

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Явно бутилката е много стара и иска да й направи хидравлична проба - съвсем в реда на нещата си е...
Аман от тарикатлъщини...
Аман от тарикатлъщини...

- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Машина, при теб мога ли да мина технически преглед?Досега винаги само съм си носил паспорта, ама все нямам време да мина през Княжево..
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Може, носиш паспорта и на другия ден си готов 

Върни се в “Автогазови уредби”