колко милиметра трябва да е смесителя на метан
колко милиметра трябва да е смесителя на метан
така на вниманието на всички,колата е wv passat B3,PF-мотор,1800cc,/когато монтирахме метановата уредба на пасата оставихме старата плочка за газ,на която смесителя е 30мм.за да проработи на метан трябваше да намаля диаметъра на смесителя,това стана с метални пластини стана ,но аз искам да намеря смесител с точния диаметър а не пластини.тъ кажете ако знаете колко МИЛИМЕТРА трябва да е смесителя на метан,аа изпарителя е TOMASETТO и ако знаете от къде да го закупя мерсии
Последна промяна от filiks на Вто 14 юли 2009 15:24, променено общо 1 път.
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Re: колко милиметра трябва да е смесителя на метан
При мене има и газова и метанова уредба и си работят добре със смесителя от газовата уредба, по скоро се насочи към настройка на изпарителя
kossel написа:При мене има и газова и метанова уредба и си работят добре със смесителя от газовата уредба, по скоро се насочи към настройка на изпарителя
и колко милиметра е твоя смесител можеш ли да ми кажеш намалял ли си дебита на въздуха,то и при мене си стои газовата с тройници два изпарителя и така

- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Не мога да ти кажа колко мм е смесителя - не знам , така дойде от италия, само направих един тройник на маркуча и вкарах метана - на метан върви по добре ама това е вероятно от остарели мембрани на изпарителя за газта, ако искаш ела да видиш живея в надежда
към 3 mm e разликата в диаметрите на вътрешния отвор (метановата е с по-малкия)
1,8 mi с газова плочка с разпробити дупки, спортен филтър и карам на метан сега че е по-евтино от газта
настройката трябва да уцелиш сигурно. Какво се получава при теб?
1,8 mi с газова плочка с разпробити дупки, спортен филтър и карам на метан сега че е по-евтино от газта

kossel написа:Не мога да ти кажа колко мм е смесителя - не знам , така дойде от италия, само направих един тройник на маркуча и вкарах метана - на метан върви по добре ама това е вероятно от остарели мембрани на изпарителя за газта, ако искаш ела да видиш живея в надежда
може да се срещнем няма проблем сега излизам в отпуск и няма да съм в София,може и ние МЕТАНАДЖИЙТЕ(смисал тези които караме на метан) да си правиме збирки и да коментираме как вървяят наще VW-та
gyb написа:към 3 mm e разликата в диаметрите на вътрешния отвор (метановата е с по-малкия)
да и мойте дупки на плочката ги разпробивах с свредло 3,2мм,
Върни се в “Автогазови уредби”