Проблем решен!
Проблем решен!
чудя се на кое да се спра за моето голфченце...понеже имам чисто нова газова уредба в кашон само че е с вакумен изпарител а доста хора ми казаха че електрическите били за предпочитане...голф-а е 1.8 моно.. дайте ми някакво съветче колеги благодаря предварително. 

Последна промяна от penka на Чет 19 ное 2009 22:10, променено общо 1 път.
- vankatajawa
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Електрически или вакумен изпарител
Аз бях с електрически и кагато сутрин задържиш на контакт без да завъртиш на стартер колата се дави и пали по трудно.Смених го с вакумен и нямам никакви проблеми дори когато запаля сутрин на газ колата се даржи прилично,а с електрическиа давеше и гаснеше.
АЗ лично съм за вакумен.
АЗ лично съм за вакумен.
Според мен няма разлика,ako си палиш на бензин.Разликата е ,че с електрически паленето винаги е от "четвърт" дори при -t.
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
i.e.i написа:Според мен няма разлика,ako си палиш на бензин.Разликата е ,че с електрически паленето винаги е от "четвърт" дори при -t.
На мен специално паленето на газ винаги ми е било по-лесно с вакуумен изпарител, електрическия на контакт си пуска някаква доза и вероятноста от задавяне е немалка.
За моно електрическия е по-добре по отношение превключване газ/бензин иначе и двата ще работят без проблем.
L&R написа:i.e.i написа:Според мен няма разлика,ako си палиш на бензин.Разликата е ,че с електрически паленето винаги е от "четвърт" дори при -t.
На мен специално паленето на газ винаги ми е било по-лесно с вакуумен изпарител, електрическия на контакт си пуска някаква доза и вероятноста от задавяне е немалка.
За моно електрическия е по-добре по отношение превключване газ/бензин иначе и двата ще работят без проблем.
Всичко е въпрос на реглаж.
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Няма реглаж баце зареждаш от друга газстанция и реглажа приключва, за добро палене вакуум!
Върни се в “Автогазови уредби”