газов инжекцион

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
vle4ugoto
Автомобил:
Двигател:

газов инжекцион

Мнениеот vle4ugoto » Съб 25 юли 2009 23:02

имам Г4 1.6 СР и съм решил да му слагам газов инжекцион , но незнам какъв. Бихте ли ми дали съвет / идея и къде мога да отида.Аз съм от Варна и изчетох толкова мн. инфо , почти не намерих инфо точно за този мотор :banghead: .

Благодаря ви предварително :bowdown

luxus
Автомобил:
Двигател:

Re: газов инжекцион

Мнениеот luxus » Пон 27 юли 2009 7:55

аз съм със същия двигател и мисля да монтирам ГИ Power jet в края на тази седмица!В нета няма много инфо за този ГИ но чувам предимно хубави отзиви-дано да е така и при мен.След монтажа ще споделя как е положението :D

Потребителски аватар
LEADER_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот LEADER_ » Пон 27 юли 2009 13:16

Аз съм със същия мотор и съм с ГИ Фобос.Вече 9000 км нямам никакви ядове.

Потребителски аватар
vle4ugoto
Автомобил:
Двигател:

газов инжекцион

Мнениеот vle4ugoto » Пон 27 юли 2009 18:54

а къде ще ходиш да ти слагат газовото и колко пари с монтажа , и на мястото на резервната гума ли ще го слагаш? Качи после снимки ако не те домързи или може да се се уговорим да видя как изглежда и дали си доволен .

luxus
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luxus » Вто 28 юли 2009 8:03

а къде ще ходиш да ти слагат газовото и колко пари с монтажа , и на мястото на резервната гума ли ще го слагаш? Качи после снимки ако не те домързи или може да се се уговорим да видя как изглежда и дали си доволен

"Алфа газ" между военна болница и терапията,а цената на монтажа е някаде около 1300лв(не е от най ниските но имам уверението че ще е много качествен монтажа),а бутилката няма да е на мястото на резервната гума,а тип "пура"макс 35литра.След монтажа ще кача снимки за да хвърлиш един поглед :)

Потребителски аватар
vle4ugoto
Автомобил:
Двигател:

газов инжекцион

Мнениеот vle4ugoto » Нед 09 авг 2009 14:10

"Алфа газ" между военна болница и терапията,а цената на монтажа е някаде около 1300лв(не е от най ниските но имам уверението че ще е много качествен монтажа),а бутилката няма да е на мястото на резервната гума,а тип "пура"макс 35литра.След монтажа ще кача снимки за да хвърлиш един поглед :)[/quote]

колега как е , доволен ли си от монтажа и цената на газовото? колко ти гори ? даи снимки да жидя как е станало и колк омясто ти е останало в багажника. :)

luxus
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luxus » Нед 09 авг 2009 17:39

vle4ugoto написа:"Алфа газ" между военна болница и терапията,а цената на монтажа е някаде около 1300лв(не е от най ниските но имам уверението че ще е много качествен монтажа),а бутилката няма да е на мястото на резервната гума,а тип "пура"макс 35литра.След монтажа ще кача снимки за да хвърлиш един поглед :)

колега как е , доволен ли си от монтажа и цената на газовото? колко ти гори ? даи снимки да жидя как е станало и колк омясто ти е останало в багажника. :)[/quote]

колега още не съм получил финансиране и се позабавих с монтажа!Не съм забравил какво обещах ама още нямам какво да покажа! :) Надявам се до другата седмица да съм газифициран

Потребителски аватар
vle4ugoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vle4ugoto » Пон 24 авг 2009 22:21

...

Последна промяна от vaskoto1 на Нед 27 сеп 2009 20:52, променено общо 1 път.
Причина: кирилица.

luxus
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luxus » Сря 26 авг 2009 10:59

vle4ugoto написа::director ko stana e men ? montira li gazta ?

Дамм от вчера!Печенек ООД до аутомотор се казва фирмата.Промоция имат на ГИ Power Jet на 1000лв с монтажа.Доволен съм от към вървене и разход-почти едно към едно е с бензина.Може би една идея по малко върви колата ама това е нормално.Снимки нямам за сега. :) Поздрави

Потребителски аватар
vle4ugoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vle4ugoto » Сря 26 авг 2009 21:24

знам ги :) но ще се радвам ако пратиш някой снимка да хварля едно око :)

luxus
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luxus » Чет 10 сеп 2009 10:15

колега снимки нямам с какво да ти кача за да погледнеш!иначе съм доволен към днешна дата-разхода е почти като на бензин/около литър отгоре/,динамиката е една идея по ниска,а разхода на пари е точно наполовина!!!за 10-12к километра си го избил от всякаде инжекциона :D
Поздрави

Потребителски аватар
super-man
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот super-man » Пон 14 сеп 2009 17:08

и аз съм със същия мотор с ГИ "Lovato" монтиран в Италия и съм много доволен за сега. От както взех колата до сега изминах 5000 км и нямам проблеми с газта. :wink:

luxus
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luxus » Вто 15 сеп 2009 14:26

Аз се мъчих повече от 2 години на бензин ама много скъпичко взе да ми идва на последък и се прежалих да премина на газ.Вече навъртях към 1500 км и не мога да се оплача-разходите са на половина!Яд ме е че не се реших по рано да монтирам газ-щях да съм го избил 100 пъти вече ама няма как.... :)

ivan25
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivan25 » Вто 06 окт 2009 13:05

Колега аз съм с същия мотор и съм с газов инжекцион на ФОБОС.Монтираха ми я в Долни Богров и сам доста доволен и от разход и от вървене.Според мен няма да сбъркаш с тях :D

samino
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот samino » Сря 25 ное 2009 22:26

ето ви един линк www.landi-bg.com,има дистрибутори във всички големи градове, и е доказана италианска марка LANDI RENZO

Върни се в “Автогазови уредби”