И така колеги както написах горе имам проблем с моята колица Г2 1.8 Карбуратор купихме я преди около 5 години нямаше грешка колата на газ , на бензин имам проблем но той и че нямам смукач . Че така де преди около 2 седмици си викам да я запаля малко да поработи на бензин покарах я около 120км и я обърнах на газ но от там тругва всичко.Беше издухала гарнитура водих я на ремонт .Та проблема е следният : газовото е Ланди старо но изпарителя е в перфектно състояние , като я запаля имам чувството че смучи от някаде въздух и забива не държи обороти а като тругна да я карам няма тяга и пак забива искам да кажа че съм наясно с настройката на изпарителя и на обороти и сместа за въздух на карбуратора от 2те клапанчета немога да разбера на какво се дължи това всичкото погледнах свежи делко тампон на двигателя и вакуумчето отпред което е и всички маркучи но им няма нищо здрави са.Също така преди време имах друг проблем който и сега отново се появи гофрираната връзка от карбуратора към калника за въздух я свалих и проблема се реши а сега отново даже и на 20-30км/ч ми гасне на свободна направо незнам какво да правя на прага сам да я хварля за скрап.Моля ви помогнете с каквито и да е варианти ще съм ви много благодарен.
П.С. номера на двигателя е RH008818

Проблем с газовото Голф2 1.8 Карбуратор
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с газовото Голф2 1.8 Карбуратор
Що не пробваш с мембранки... най-вероятно от много отдавна са за смяна 

Както споменах изпарителя е в перфектно състояние други опций ?
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
"купихме я преди около 5 години нямаше грешка колата на газ"
Tоест газовата е на повече от 5 години, но ти твърдиш, че изпарителя е повече от перфектен?
Ако през този период никога не си сменял мембрани - не се учудвай... понякога отказват от раз, а не постепенно 
Tоест газовата е на повече от 5 години, но ти твърдиш, че изпарителя е повече от перфектен?

Щом го прави само на газ е от изпарителя.Първо виж дали не замръзва.
Ако си е горещ-профилактика(мембрани,клапанчета,филтърче)
Ако си е горещ-профилактика(мембрани,клапанчета,филтърче)
Всичко сам сменил бе колеги мембрани клапанчета филтарче
просто незнам още от какво може да е..благодаря все пак че се отзовахте

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Изпарителя загрява ли нормално?
Да разбирам ли, че след ремонта на главата си покарал колата 120 км на бензин и прехвърляйки на газ се е скапала?
Да разбирам ли, че след ремонта на главата си покарал колата 120 км на бензин и прехвърляйки на газ се е скапала?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Тампона под карбуратора здрав ли е?
-
- Автомобил:
- Двигател:
ако си сигорен че не ти замразва испарителя-и клапанчентата ти се наред-наи вероиатно ти са мембраните-в повечето случаи ако са те става испускане на газ и се полу4ава замразване
Върни се в “Автогазови уредби”