Голф ABS 1.8М гасне по време на движение на газ
Голф ABS 1.8М гасне по време на движение на газ
Имам следното питане,когато карам голфа на газ и отнема педала на газта и съм на скорос,се чува как газовия клапан щраква и спира притока на газ,но когато подам газ пак си поема.Гледах кабела който е навит на кабела на бубината но нищо видимо няма.Това прекъсване го прави в не определено време,когато му скимне.Карал съм по три четери месеца всичко си е ОК,но идва даден момент и се появява това досадно прекъсване.Кабелът за който споменах по горе съм го увил с изолир бант за да е плътно навит около средния кабел.Но пак си остава проблема.Някой да е имал сходен на моя проблем,и да го е отстранил!!!!!!!
- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
Re: Голф ABS 1.8М гасне по време на движение на газ
кабела който си увил, ползва индуктивност-за да прехвърли от бензин на газ "автоматично'-при определени обороти.
От газ на бензин обаче неможе сама! Не си писал, но предполагам че като ти щракне газовия клапан и на копчето святка лампата за бензин. Прегледай си кабелите за хлабава връзка, замасяването, в краен случай копчето се е..ва.
От газ на бензин обаче неможе сама! Не си писал, но предполагам че като ти щракне газовия клапан и на копчето святка лампата за бензин. Прегледай си кабелите за хлабава връзка, замасяването, в краен случай копчето се е..ва.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
О, може 
Като изгуби импулси си спира газта отмах...
Я провери буксата на копчето за прехвърляне?

Като изгуби импулси си спира газта отмах...
Я провери буксата на копчето за прехвърляне?
Kопчето загасва напълно когато щтракне клапана,нито диода на газ ми свети нито диода на бензин.Дяволска работа!Когато подам газ си заработва на газ без проблем,а относно буксата на копчето си е добре закрепена.направо ме хвърля в шах ова газово.С характер 

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Ми значи ти се губи захранването на ключа или масата му - прегледай хубаво! 

Днес ще направя пак оглед на ел.захранването.Но немога да разбера едно,как когато натисна педала на газта му идват всичките токове и започва да си работи.И + му идва и -масата
А за почерпката несъм те забравил 

Направих оглед на всички ел.връзки,всичко си е наред,но днес имах малко работа из Варна само един път ми го направи този номер с прекъсването.Само ключето за превключване на газ-бензин несъм го отварял,защото е капсоловано.Ако продължи пак с тези номера ще се купува нов!!!! дано да е от него,че вече много му се събра на това газово 

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Отваряй го, бе, не е капсуловано 

Върни се в “Автогазови уредби”