Сутрин пали трудно
Сутрин пали трудно
Здравейте.Колата ми е гоф 2,1,6 бензин/газ карбуратор.Сутрин за да запаля въртя 1 мин ,запалва и гасне и така няколко пъти.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Сутрин пали трудно
На какво гориво това?
ако палиш на газ мисля, че е нормално. Вънка не е много топло!!! Земи едно шише вряла вода полей изпарителя и пробвай.
Успех
П.П. Това палене не е препоръчително поради две причини кофти за двигателя първата и второта прецакваш мембраните на изпарителя и колата почва да не върви на газ и да харчи много. Успех

П.П. Това палене не е препоръчително поради две причини кофти за двигателя първата и второта прецакваш мембраните на изпарителя и колата почва да не върви на газ и да харчи много. Успех
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Тоя мотор, ако е с вакуумна газова пали кибрит на газ, виж ако изгасне студен и пак палиш ще въртиш повече.
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Аз съм с 1.6 PN мотор. До към 10 градуса пали сравнително добре и на газ с кликване на червеното копче (принудително пълнене или там каквото е), но под нулата се върти яко. При ниска външна температура и топъл двигаетел също въртя яко. На бензин пали винаги с кликване. Т.е това което се пести от работа 1-2 минути на бензин отива за мембрани и акумулатор.
- sensho1980
- Автомобил:
- Двигател:
колеги аз вях с изпарител волтран палеше от раз до -20градуса сега сьм с ловато варти около 10 секунди и пали никога не я черпя а с карбуратор сам пиербург 2ее та според мен проблема е в настроиката на изпаритела запалването . много зависи с каква плочка си горна долна
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
нормално е през зимата да пали трудно когато е студена на газ
Върни се в “Автогазови уредби”