Да слагам ли АГУ ? golf 1.3 NZ

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
yossarian
Автомобил:
Двигател:

Re: кога ли ?

Мнениеот yossarian » Нед 09 апр 2006 17:52

kokobul написа:колко често киха и кога?

ами нямаше да сложа ако знаех какви са рисковете за дебитомера ....... струва 1700 български лева

Незнам, не съм карал газ и нямам опит, но на този двигател газ ...

На въпроса ти бих отговорил по същия начин, както когато ме пита дали да и сложиш непомня колко цолови мегаджанти.

Потребителски аватар
Spunky
Автомобил: CC
Двигател:

Мнениеот Spunky » Нед 09 апр 2006 18:55

Дебитомера ти е под 300 евро според ЕТОС-а. Кви са тия хиляди левове?

al_lukanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот al_lukanov » Нед 09 апр 2006 21:16

От 2 години съм с газ на този двигател - нямам проблеми. Имал съм 3-4 пъти гърмежи преди да сменя кабелите на свещите - след това - не. При гърмеж се изважда въздуховода - нищо страшно. Имам и кихалка. Слагаи газ смело.

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Re: кога ли ?

Мнениеот madmen » Пон 10 апр 2006 11:09

kokobul написа:колко често киха и кога?
ами нямаше да сложа ако знаех какви са рисковете за дебитомера ....... струва 1700 български лева

Отговорих ти на ЛС. Ако искаш постни отговора и тука. Относно дебитомера - около 100 лв втора ръка с уговорка ако не работи да го върнеш! Да върне през кихачката към дебитомера налягане е възможно на практика само е ако е заяла в отворено положение! Много малко вероятно ми се струва.

Потребителски аватар
kokobul
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

:D

Мнениеот kokobul » Пон 10 апр 2006 20:52

Spunky цената която съм споменал е за дебитомер Bosh ............да не би 300 евро да струва рециклиран ....а?

Yossarian-не .....защо се изказваш неподготвен.......питах те дали е добра една цена за джанти 15-ки.......нали обиколката на джанта 15 цола с гума 50 височина е колкото 13 цола джанта с гума 80 височина ....какъв е проблема да сложа тези мега големи джанти а???

понеже ще задавам още въпроси в тази тема

КОЙТО НЯМА КАКВО ДА КАЖЕ ДА НЕ СЕ ЗАЯЖДА И ДА СЕ ПРАВИ НА ВАЖЕН........

СЪРДЕЧНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА al_lukanov И madmen

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пон 10 апр 2006 20:58

Бате между Бош и Бош има голяма разлика :wink: Днеска бех на тая тема и разбрах че Бош не прави никви части а издава само лицензи за правенето им. Ако искаш копуваш си лиценз и ти ставаш Бош. Успех :wink:

Потребителски аватар
Spunky
Автомобил: CC
Двигател:

Re: :D

Мнениеот Spunky » Вто 11 апр 2006 12:27

kokobul написа:Spunky цената която съм споменал е за дебитомер Bosh ............да не би 300 евро да струва рециклиран ....а?

Цената е за този с който колата ти излиза от завода. Чисто нов естествено. И между другото твоя е от най-скъпите дебитомери. На моя голф е 150 евро.

Потребителски аватар
kokobul
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Дебитомер

Мнениеот kokobul » Вто 11 апр 2006 15:57

Значи преди да ми отговорите къде питахте за цена на дебитомер???

Аз в Ауто +
там ми предложиха също и рециклиран за 700 лева + моя

Мога да ви дам номера и да видите колко струва.......... сега кой какъв лиценз има не знам, но щом Bosh си слагат знака там значи си струва :wink:

И ЕДИН ВЪПРОС? Изпарителя как трябва да се монтира задължително вертикално или може и леко наклонен???

Потребителски аватар
yossarian
Автомобил:
Двигател:

Re: :D

Мнениеот yossarian » Сря 12 апр 2006 15:49

kokobul написа:Yossarian-не .....защо се изказваш неподготвен.......питах те дали е добра една цена за джанти 15-ки.......нали обиколката на джанта 15 цола с гума 50 височина е колкото 13 цола джанта с гума 80 височина ....какъв е проблема да сложа тези мега големи джанти а???

понеже ще задавам още въпроси в тази тема

КОЙТО НЯМА КАКВО ДА КАЖЕ ДА НЕ СЕ ЗАЯЖДА И ДА СЕ ПРАВИ НА ВАЖЕН........

Немога да разбера защо смяташ че се заяждам?

На въпроса ти за джантите тогава, ти отговорих, че е по-добре да похарчиш парите са бензин, отколкото да мъчиш 1.3 двигател с 15" джaнти.

Същото мисля и сега.

По въпроса как се изказвам "неподготвен" да постна ли тук "компетентните" ти въпроси от преди няколко месеца?

Определено съм ти разказал много за твоя двигател и мога още много, но нещо си се взел май на сериозно
:D

И последно, като задаваш въпроси поне се вслушай в отговора, щото от половин година си на това дередже.

Потребителски аватар
kokobul
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

джанти 15

Мнениеот kokobul » Нед 16 апр 2006 17:18

тук не е място за съревнование ......кой колко знае.....

бъди така добър да не постваш на мой теми повече
NOCOMENT.......................................................................................................................................................................

P.P. да наистина си ми обяснявал много за NZ...........но в момента ти се иска да се ИЗВИСИШ.........ако искаш нещо да ми кажеш
на лични .......

Потребителски аватар
yossarian
Автомобил:
Двигател:

Re: джанти 15

Мнениеот yossarian » Пон 17 апр 2006 8:49

kokobul написа:тук не е място за съревнование ......кой колко знае.....

бъди така добър да не постваш на мой теми повече
NOCOMENT.......................................................................................................................................................................

P.P. да наистина си ми обяснявал много за NZ...........но в момента ти се иска да се ИЗВИСИШ.........ако искаш нещо да ми кажеш
на лични .......

Пази Боже сляпо да прогледа! Българска народна мъдрост.

Потребителски аватар
kokobul
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

газова уредба

Мнениеот kokobul » Сря 10 май 2006 17:26

Сложих газова .............. спокойно мога да кажа че съм доволен (ЗАСЕГА).....
И още по спокойно мога да благодаря на всички които дадоха съвети и бяха учтиви и не избиваха комплекси ............те си знаят ;-)
По препоръка на VASStop избрах ланди ренцо (ловато ми се струват доста комерсиални)
Да колата изгуби част от ускорението но цената на газта ме кара да си свиркам............най важния недостатък който ме вълнуваше когато карах на бензин бе че при рязко подаване на газ(1 четвърт от хода на газта) мотора глъхне и е готов да изгасне ....много често когато е студен загасва (съмняват ме дюзите)

сега на газ се форсира добре

за сега разход 10/100 смесено каране

очаквам проблеми с дюзи и горивна помпа (изключва се когато е на
газ)

сега въпрос :
какви са ви впечатленията за джет спарк(четох достатъчно за него ) но това е само теория искам впечатления от хора вече карали с него ....струва ли си ?
и за ламбда емулатура ( контолер)впечатлениия кое е по добре за мен да сложа?

Върни се в “Автогазови уредби”