Неможах да открия такава тема с такъв проблем в търсачката и затова пускам нова.
Да кажа в началото , че проблема се появява само в работа на газ , на бензин върви като пушка

Значи проблема е следния: Когато тръгвам да карам колата след 10.00 , когато вече времето е топло , тоест е над 20 градуса , колата върви и мърка , независимо колко километра мина и също така независимо колко градуса загрява

Това го прави всяка сутрин като карам от около месец и кусур. Тука последно време се изхитрих (ако може така да се каже) и дебна колата на светофарите като стигне орпеделените градуси и преди да загасне и вдигам оборотите на газта и се оправя

Просто вече незнам какво да си мисля . Закарах колата при Ивчо - газаджията от форума и той неможа да се досети от какво може да става този проблем . Сменихме филтъра на газта , на следващата сутрин се държа малко - по стабилно и след това пак започна да ми рпави мизериите .
Аз мога да си я регулирам , но не е оферта всяка сутрин да слизам по светофарите и отзад бесните софиянци да ми надуват клаксона (в което са си прави хората)

Ако някой може да даде някакъв съвет ще съм благодарен .