Странно прекъсване
- Ivich
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Странно прекъсване
Здравейте колеги. Проблемът ми е: както си карам на газ и изведнъж губи мощност и гасне все едно е свъшила газта. Превключвам на бензин и нямам проблем. След като спирам пробвам да запаля отново на газ, но не става - пали, но веднага загасва. В продължение на 20 мин. карам на бензин и в движение пробвам да прпрехвърля на газ и - нямя проблем колата си поема и върви нормално
Не мога да разбера какво става. Проверявах кабелчетата на клапана на изпаритела - наред са. Дайте някакви предположения.

- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
- ItsoVT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Последна промяна от ItsoVT на Чет 27 апр 2006 14:04, променено общо 3 пъти.
Газ
Прилича ми на запушване на някоя тръбичка на газта. Такава грес и прах съм исипвал от тръбичката преди изпарителя че незнам как е минавала газ оттам.... Симптомите бяха като запалиш изгори газта по тръбичките и угасне и трябва да я оставиш 10 минути да надуе пак газта и пак пали...
- Ivich
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
благодаря за мненията, ще трябва да ходя явно на майстор, а относно:
едната тема няма нищо общо с другата поне аз не виждам връзката
itsovt написа:Ivich написа:Младежи и моята гаснеше на газ когато е по инерция и само измъкнах маркуча който влиза отпред на въздушния филтър и край. Вече 5000 км. няма подобен проблем.
Това означава ли , че си решил проблема щото ако е така, ако не си го решил сори за спама и моето мнение да отидеш на газаджия за настройка на ниските обороти.
едната тема няма нищо общо с другата поне аз не виждам връзката
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Странно прекъсване
Ivich написа:Здравейте колеги. Проблемът ми е: както си карам на газ и изведнъж губи мощност и гасне все едно е свъшила газта. Превключвам на бензин и нямам проблем. След като спирам пробвам да запаля отново на газ, но не става - пали, но веднага загасва. В продължение на 20 мин. карам на бензин и в движение пробвам да прпрехвърля на газ и - нямя проблем колата си поема и върви нормалноНе мога да разбера какво става. Проверявах кабелчетата на клапана на изпаритела - наред са. Дайте някакви предположения.
На мен ми прилича на ел.проблем. Най-вече ме съмнява това куцо реле дето превключва газ-бензин! А може и ключа да е.
Върни се в “Автогазови уредби”