Здравейте колеги,
Напоследък боклуците от Лукойл направо се оляха с изкуственото надуване на цената на газта. В момента съотношението поне при мен, а предполагам и при повечето от вас излиза 2 максимум 3лв по-евтино на 100км. Ето защо изобщо не си струва да се кара в момента на газ особено градско и особено ако сте с газов инжекцион и всяка сутрин палите на бензин. Нека да не им пълним гушите на тия боклуци. То пак при тях отиват парите но поне няма да плащаме за тази нереално скъпа газ... Да си я продават на който искат. Аз вече плътно градското си карам на бензин. Засега извънградско като си ходя за Пловдив карам на газ но още 7-8 стотинки да се стопи разликата м/у двете цени минавам и на извънградско на бензин.
Според мен за 2-3лв на 100км просто не си струва особено градско. Мислех си даже да го направим и като инициатива по различните форуми...В момента в който рязко им паднат продажбите ще стане като януари 2009 за един ден я намалиха с 12% щото никой не им я купуваше а газ не се съхранява толкова лесно като бензина.
Също така призовавам всички без значение на бензин газ или дизел карат. НЕ ЗАРЕЖДАЙТЕ ОТ ЛУКОЙЛ бензиностанциите! То и от другите отива пак при тях ама не чак толкова много.
http://www.facebook.com/group.php?gid=3 ... 890&v=wall това е групата във facebook моля присъединете се
Клуб мазда и клуб форд вече знаят.

Не карайте на газ при тази цена!!!
- Speed_Demon
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AFN 220hp+
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Re: Не карайте на газ при тази цена!!!
има си тема