micyri написа:Опаааа,нещо забравихте каква е темата!
Кой каза че не можем да си спрем колите за един месец?
Я да се замисли малко!
Невъзможно!!Иначе като идея е добре.
micyri написа:Опаааа,нещо забравихте каква е темата!
Кой каза че не можем да си спрем колите за един месец?
Я да се замисли малко!
micyri написа:Невъзможно е да си спрем колите ли?
Я стига ве! как да не можем....!
Ти сигурно цял живот си с кола,а?
Един написа:micyri написа:Невъзможно е да си спрем колите ли?
Теоретично може и на парни машини да се върнем, но става дума за практически неща. Като спра колата какво да правя - да ползвам таксита и да давам повече пари напук на газаджиите? Че то пак на тях ще ги дам косвено. Или да губя маса часове в ходене пеша и чакане по спирки. Газта трябва да стане 3-4лв, че да вземе да ми излиза сметката.
micyri написа:Става въпрос за един месец! А ти си ми ясен.....лека нощ!
micyri написа:Невъзможно е да си спрем колите ли?
Един написа:micyri написа:Става въпрос за един месец! А ти си ми ясен.....лека нощ!
За един месец 5000 човека разпръснати из страната... направо ще се разтреперят търговците на горива. И ти си ми ясен.
micyri написа:Един написа:micyri написа:Става въпрос за един месец! А ти си ми ясен.....лека нощ!
За един месец 5000 човека разпръснати из страната... направо ще се разтреперят търговците на горива. И ти си ми ясен.
Не мога да разбера ,на интересен ли се правиш?
Тук се опитваме да измислим начин,за да свалят цените на газта.
На тебе ако не ти пука за цените,какво правиш в темата. :screwy Има други по-интересни теми за четене.
Сега разбирам.....ти си бил ясновидец,що не почна от тамЕдин написа:micyri написа:Един написа:micyri написа:Става въпрос за един месец! А ти си ми ясен.....лека нощ!
Не мога да разбера ,на интересен ли се правиш?
Тук се опитваме да измислим начин,за да свалят цените на газта.
На тебе ако не ти пука за цените,какво правиш в темата.Има други по-интересни теми за четене.
На мен ми се струва, че ти се правиш на наивен - предполагам имаш оправдание с възрастта си. Ако вярваш, че някакъв протест на 1% от шофьорите може да повлияе на цените здраво се заблуждаваш. На всеки реално мислещ и с някакъв житейски опит в България му е ясно, че повечето предложения и идеи тук са хипотетични и няма да се осъществят или няма да имат ефект. Децата и подрастващите може и да вземат нещата насериозно. Явно караш кола за удоволствие и да се покажеш пред приятелите докато пиеш кафе из града - на други хора им се налага да ги ползват за по-неотменими неща и отказването за 1 месец е трудна работа.
5. Отговорите да не се отклоняват от темата. Моля не превръщайте темите в чат има лични съобщения (Л.С.) за тази цел.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта