Как да изберем газов инжекцион ?

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук

Коя марга инжекцион предпочитате?

Simgas
4
2%
Bigas
7
4%
Stargas
5
3%
Cargas
7
4%
Motorgas
0
Няма гласове
Autogas
0
Няма гласове
Mimgas
3
2%
Emmegas
0
Няма гласове
Fobos
26
15%
Tamona
1
1%
BRC
26
15%
Easy Jet
1
1%
Lovato
24
14%
Tartarini
7
4%
AG
5
3%
Landi
7
4%
Landirenzo
23
13%
Marini
0
Няма гласове
Prins
1
1%
Bardolini
10
6%
AC
1
1%
Vialle
1
1%
Lo gaz
0
Няма гласове
OMVL
4
2%
Друга марка!
11
6%

Общо гласове: 174
Потребителски аватар
sonaris
Автомобил: VW Passat B4 Syncro
Двигател: ADY
Контакти:

Re: Как да изберем газов инжекцион ?

Мнениеот sonaris » Пет 18 фев 2011 2:03

От 6-ти месец миналата година 2010 горе доло ми е инжекциона на ЛандиРенцо. Дал съм на 4-тия месец 40 лв за филтър голям на газта. Който беше задръстен. Месец след това се задръсти и друг малък филтър който е в клапана 15лв. Оказа се че сипвам лоша газ и почнах да зареждам на ОМВ и Еко. Знам че комплект дюзи на тази марка са 120 лв. могат да се сменят и по еденично. Демек по 30 лв. за толкова време съм сменил 3 пъти масло и съм минал над 35 хил.км и наближавам 4-та смяна. Не правя разлика в момента в вървенето на колата. Може би има лека разлика във времето на реакция когато натисна газта на бензин и на газ. Това го отдавам на това че дюзите не са много близо до горивната камера и и трябва време на газта да стигне до горивната камера. Може и да греша но усещам такова забавяне. Инъче като скорост колата мисля че развива по бързо висока скорост при натисната газ до край. От монтажа до сега това са ми наблюденията и като цяло съм доволен доста по икономично ми е. Сметките ми за гориво на месец бяха към 600 лв сага са към 400 но карам видимо повече. Това ми е мнението Ще се радвам да споделите и вашето за другите марки и за поддръжката им. Държа да кажа че знам със сигурност че има по евтина поддръжка и по евтини марки но просто ми хареса отношението на хората в сервиза и за това се спрях на тях предимно. Да за ботилката не знам колко е качествена но преди месец ме блъснаха отзад и един буквално се заби в бутилката. Нямаше и нищо макар да беше изкривена задницата беше упряла в нея. Изправиха ми с Греда задната врата в един сервиз зад Бриколаж за 20 лв и багажника сега се затваря. Минах отново преглед за бутилката няма и нищо и съм доволен. Ако имате пасат като моя може би Атикер е по добрата бутилка защото е по широка и не е толкова висока и е с по голям обем. Аз съм и с евро клапан незнам дали има значение за бутилката но моята е по тясна и по висока и леко надига капака на багажното отделение за гумата. Това също е нещо което не ми харесва.

Последно избутана от sonaris на Пет 18 фев 2011 2:03.

Върни се в “Автогазови уредби”