martin_072 написа:А възможно ли е от тази мембрана да ми качи разхода?!
Уххаааааааааа...и още как!!!
martin_072 написа:А възможно ли е от тази мембрана да ми качи разхода?!
joker написа:martin_072 написа:А възможно ли е от тази мембрана да ми качи разхода?!
Уххаааааааааа...и още как!!!
martin_072 написа:Малко Ъп,колеги мислех че зимата и студът са причината за високият разход на гориво но уви съм се лъгал,времето се затопли колата не гасне но с 5лв газ 4 литра + някои грам минавам едвам едвам 20-25 км. с нормално каран,възможно ли е изпарителя да е настроен да върви малко и да горим много?! или да се нуждае от центровка на газовата?! или мембраната е причината?!
martin_072 написа:Каква е по добре да си взема италианска или български не ми е за 10-20 повече въпроса е да е качествена и да не се занимавам поне няколко години ако можеш дай някои линк с мембрани и също така ме интересува колко струва една смяна на мембраната
joker написа:martin_072 написа:Каква е по добре да си взема италианска или български не ми е за 10-20 повече въпроса е да е качествена и да не се занимавам поне няколко години ако можеш дай някои линк с мембрани и също така ме интересува колко струва една смяна на мембраната
Задаваш най-трудния за отговор въпрос ....за качеството на резервните части...Не мога да ти дам отговор...пък и кой ли може????Едно пише отгоре,друго е вътре....Намери коректен газаджия(ако е шриятел още по-добре!) с повече опит....За цената не знам ...преди беше около 40 лв.....ама отдавна не съм плащал за ремонти защото работя само с приятели...
joker написа:Странно как преценяват качеството на мембраната без да отворят изпарителя и да я видят???

joker написа:Странно как преценяват качеството на мембраната без да отворят изпарителя и да я видят???
muns61 написа:joker написа:Странно как преценяват качеството на мембраната без да отворят изпарителя и да я видят???
Всяка професия си има тънкости. Ти как поставяш диАгноза?
то си е живо "отваряне" на изпарителя.... и продължителен анализ.....

Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта