Имам малък проблем
- silverboy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имам малък проблем
Колата ми е голф 2 1,6 карам я на гас.. Та проблема ми е следния- работи ми на около 500 об/мин което ми се струва доста малко ... а другия ми проблем е, че понякога при нормално каране гасне сама защото оборотите падат до 0 и след форсиране около 15 сек дига пак на 500 об/мин ако някои знае какво трябва да направя да ми каже моля ви или поне да знам каде е повредата ...
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Много малко данни даваш за отговор.
Така ли е била след поставяне на газовото ??
Мръсен въздушен филтър, лошорегулиране на об на ПХ на изпарителя, втърдена мембрана на 2 ра степен, разбито клапанче пак там, Смучене на много въздух. Как ти е тръбата за смучене на въздух ? намалено ли е сечението, има ли зпирачка на клапана за топъл / студен въздух в положение студен въздух. да е говорим за центровка - изпреварване с 3-5 градуса за газ,стари свещи.
Как се изфорсирва > лесно и бързо или бавно.
Така ли е била след поставяне на газовото ??
Мръсен въздушен филтър, лошорегулиране на об на ПХ на изпарителя, втърдена мембрана на 2 ра степен, разбито клапанче пак там, Смучене на много въздух. Как ти е тръбата за смучене на въздух ? намалено ли е сечението, има ли зпирачка на клапана за топъл / студен въздух в положение студен въздух. да е говорим за центровка - изпреварване с 3-5 градуса за газ,стари свещи.
Как се изфорсирва > лесно и бързо или бавно.
Върни се в “Автогазови уредби”