Мисля да си сложа газова или метан,кое препоръчвате?

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
graci
Автомобил: Golf 3
Двигател: AZZ 1997

Re: Мисля да си сложа газова или метан,кое препоръчвате?

Мнениеот graci » Съб 21 яну 2012 12:53

k.iliev написа:Здравейте,дайте съвет.Имам Поло 1,4 1998 и ми идва скъпо това гориво.Дайте съвет газ или метан и съответно цена ако е удобно.

Зд колега,ако сложиш метан колата ти хептен няма да върви стоя мотор 1.4, а и бутилката е голяма и оставаш без багажник.Иначе на метан си е евтино,грацко/дълго аз за 8лв минавам 100 км (6кг.-100км.)

Потребителски аватар
k.iliev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот k.iliev » Съб 21 яну 2012 13:48

Добре,вече ми стана ясно,че на полото ще и идва тежко.някой знае ли къде мога да се предлага втора ръка ги?другия вариант е да сменя колата и да си вземе някоя бензинова голф4 или и при нея ще е по същия начин

Потребителски аватар
vaiper 1
Неграмотен
Автомобил: Pasat
Двигател:

Мнениеот vaiper 1 » Съб 21 яну 2012 15:09

k.iliev написа:Добре,вече ми стана ясно,че на полото ще и идва тежко.някой знае ли къде мога да се предлага втора ръка ги?другия вариант е да сменя колата и да си вземе някоя бензинова голф4 или и при нея ще е по същия начин

Колега казахти по горе за метан се искат км и то доста и коне които измират :Mr Green Fun значи требва ти мощна кола за метан а за в града и газ стига :D

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Съб 21 яну 2012 15:33

k.iliev написа:Добре,вече ми стана ясно,че на полото ще и идва тежко.някой знае ли къде мога да се предлага втора ръка ги?другия вариант е да сменя колата и да си вземе някоя бензинова голф4 или и при нея ще е по същия начин

Пусни си обява в този и в други автофоруми, че търсиш метанова уредба и я слагай на полото, ако не ти хареса как върви тогава ще търсиш по-мощна кола и ще си прехвърлиш уредбата на нея. Разгледай и обявите "продава" и сега се продават такива работи. Изпарителите Ланди Ренцо са най-добри и втора употреба са под 100лв, трябва ти и зареждачка - 10лв, тръбичка - нова 35лв и бутилки. Бутилките са най-скъпи, преди да си купиш се убеди, че ще минеш преглед с тях, защото, ако са стари може да не те пуснат. Бутилки могат да се намерят най-малко за 3лв за литър. Може би първо трябва да намериш майстор, който да ти я монтира и да го питаш него какво да купуваш и гледай да не попаднеш на некадърен мошеник.

Потребителски аватар
graci
Автомобил: Golf 3
Двигател: AZZ 1997

Мнениеот graci » Нед 22 яну 2012 8:03

Зд колега ако желаеш аз си продавам кадито което е заводски на метан,давам го защото вече ми е малко и искам Т5.ако проявяваш интерес пиши на лс :beer

Потребителски аватар
biol
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот biol » Нед 22 яну 2012 9:07

Да ако ходиш на състезание. астра 1.4 си върви перфектно на метан.Такситата Деу матис - 3 цилиндъра 1000см3 (май по-малко) карат в София на метан милиони км.
Нещата стоят общо взето така, ако караш предимно в София и имаш метан станция на път слагаш малка бутилка и няма да се притесняваш

Потребителски аватар
goroman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот goroman » Пон 23 яну 2012 18:38

alexass13 карам лична кола голф 2 на пропан-бутан.за метан преди две седмици ми докараха един матиз от италия на метан и го продадох и него зареждах в дружба на еко и на омв на цариградско преди светофара на горубляне.карал съм и други коли на метан служебни или на приятели но нямам примерно общо повече от 5-6хиляди км на метан на всички коли.
за монтаж на обиковена АГУ пропан-бутан(на карбуратор или моно) аз съм правил последно две коли в СБА младост 3 в сервиза (Елена газ се казва) и съм доволен и от цена и от работа на момчетата

да наистина в СБА имаше един майстор,който беше в час много,но той вече не работи там! Ако някой иска да се свърже с него 0895687142 Любо

Върни се в “Автогазови уредби”