Плочка за газ ABF

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
basata-user
Автомобил: pasat b5
Двигател: 1.8T AEB
Контакти:

Re: Плочка за газ ABF

Мнениеот basata-user » Вто 22 ное 2011 14:56

kris_dif написа:при мен беше същото пусни и малко повече газ от испарителя и слложо испарителя по близо до плочката и сложи плочката напрао на колектора ти с къв двигател беше моя беше 2.0е 115 коня вървеше до км 5000 и умираше напраих тия промени и разликата беше от земята до небето и понеже на газ намам прекъсвач колата праи некъде км 8500 оборота некъде и връви мн повече отколкото на бензин

2е е моя мотор само че как да сложа изпарителя по близо до дросела като няма място там :? пак и каква плочка да ползвам за дросела :|

Потребителски аватар
golfmaniak666
Автомобил: Golf 4 TDI
Двигател: AHL

Мнениеот golfmaniak666 » Вто 22 ное 2011 15:14

колега аз съм с обикновенна газова уредба и съм с АБФ и съм много доволен от разхода и вървежа от перник съм ако искаш пиши и ще направим среща да видиш кое как е :beer

Потребителски аватар
basata-user
Автомобил: pasat b5
Двигател: 1.8T AEB
Контакти:

Мнениеот basata-user » Сря 25 яну 2012 20:51

basata-user написа:
kris_dif написа:при мен беше същото пусни и малко повече газ от испарителя и слложо испарителя по близо до плочката и сложи плочката напрао на колектора ти с къв двигател беше моя беше 2.0е 115 коня вървеше до км 5000 и умираше напраих тия промени и разликата беше от земята до небето и понеже на газ намам прекъсвач колата праи некъде км 8500 оборота некъде и връви мн повече отколкото на бензин

2е е моя мотор само че как да сложа изпарителя по близо до дросела като няма място там :? пак и каква плочка да ползвам за дросела :|

дайте малко инфо колеги каква плочка да сложа и къде за да тръгне колата малко по добре :|

Върни се в “Автогазови уредби”