agent_kowalski написа:Напиши къде си бил щом си доволен,за да знаят колегите от Пловдив.
Пълния отговор, за наличието и на VAG-COM, и на човек е тук:
viewtopic.php?f=13&t=124276

agent_kowalski написа:Напиши къде си бил щом си доволен,за да знаят колегите от Пловдив.

Вече с гордост мога да кажа , че съм доволен от разхода , който постигнах. След центровката и газ-анализатора , днес засякох колата (пълно-пълно) и разхода който ми показа е - 13.27л./100км градско. Мисля , че е в рамките на нормалнота , като се има впредвид, че последните 2 дена бяха доста студени , а аз паля на бензин и на 3 -тата секунда прехвърлям на газ. Нечакам никакво загряване на място и прочие.
сега мисля да я засека и пълно-празно. да видим с 30 л бутилка колко ще измина. 

съгласен съм . точно затова сега ще я засека - пълно -празно. а след това ще и сложа 20лв и пак ще видим какво ще покажже. 
joker написа:8-9 до 10 гр за този ДВГ е идеална центровка за да не чука на бензин и да върви дибре на газ.Центровката се прави задължително след вкарването с VAG-com на компютъра в сервизен режим......Не e Лада да бърникаш делкото на око!

Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта