Здравейте колеги дойде момента да си газифицирам и аз голфа ( GOLF 3 1.6ABU моноинжекция) . Днес ходих до въпросното магазинче в младост 1 под метрото искам да попитам дали някой си е слагал там газова уредба и дали е доволен. Повече информация за работещите там дали са кадърни или не ако някой знае благодаря. Други въпроси човека там ми каза че колата ще ми дава на газ разход с 1 литър по голям от този на бензин в момента . Ценита са 400 за турската система и 500 за италианската.
Благодаря на отзовалите се !
Газови уредби МЛАДОСТ 1 ??
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Газови уредби МЛАДОСТ 1 ??
Не съм ходил но двигателя ти е безпроблемен за газ така че навсякъде могат да ти я монтират.Това с литър забрави в софия 9, 10 , 11 газ си ги лапа извън софия 7 , 8.В тази цена има ли вкл евро сонда , узаконяване и технически преглед.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да колега заедно с евросондата + узаконяване ( така казаха, освен ако не лъжат ). Иначе дори и турска газова уредба да сложа не мисля че ще имам проблем поне 20 000 километра с изпарителя или се лъжа ? иначе и аз се надявам на такъв разход 9-10 из града ( на магистралата не карам ).
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Разход градско - колкото бензин, + 20%. На по-малко не се надявай.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ок колеги а нали няма да има проблем с турския вид газова уредба ?
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Spartan117 написа:Ок колеги а нали няма да има проблем с турския вид газова уредба ?
Поинтересувай се на италианската кое е италианско - марка, модел на изпарител, ключ, газов клапан, сонда, бутилка, пълначка.
Щото си мисля, че от всичкото италиански е изпарителя, ама е произведен в Турция!

- sstambo
- Автомобил: Seat Alhambra
- Двигател: BVK 2007
Колега мисля че имаш в предвид Елена газ,а доколкото знам са оторизирани от Ловато,сервиза им е в Младост 3 а магазина в Младост1.Несьм ползвал услугите им но напоследьк чувам негативни отзиви за тях.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
muns61 написа:Spartan117 написа:Ок колеги а нали няма да има проблем с турския вид газова уредба ?
Поинтересувай се на италианската кое е италианско - марка, модел на изпарител, ключ, газов клапан, сонда, бутилка, пълначка.
Щото си мисля, че от всичкото италиански е изпарителя, ама е произведен в Турция!
То сичко си е пак турско!!

- goroman
- Автомобил:
- Двигател:
sstambo написа:Колега мисля че имаш в предвид Елена газ,а доколкото знам са оторизирани от Ловато,сервиза им е в Младост 3 а магазина в Младост1.Несьм ползвал услугите им но напоследьк чувам негативни отзиви за тях.
Чуват се негативни мнения за тях,защото имаше едно кадърно момче при тях,който беше в час и им правеше всичките коли,но уви напусна и сега всяка втора кола им е провал!
Ако някой желае да се свърже с него(той пак работи в агу сервиз)и да остане доволен, нека пише на ЛС, ще му дам координати(зада не правя реклама не публикувам номера му)
Върни се в “Автогазови уредби”