Голф 2 и АГУ
- IvanCHyZz
- Автомобил: Audi A4 1.9 TDI
- Двигател: AHU
Голф 2 и АГУ
Значи проблемът е следния имам си Голф 2 1.6 и е с присаден руски карбуратор и вапросът ми е следният тъй като навсякаде говорят за скупият бензин и реших да си сложа АГУ но се чудя далли да неси сложа карбуратор от Голф 2 1.3 казват че бил много икономичен за бензин или да си остана с този руски карбуратор според вас с кой би било по-добре за АГУ-то .....малко се пооплетох май но дано да ме разберете Благодаря ви предварително и много сажалявам ако съм пуснал темата кадето не трябва но по принцип само чета бес да коментирам 

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 2 и АГУ
Предполагам, че е механичен жигулов карбуратор - перфектен е за газ.
Какъв разход на бензин ти дава?
Какъв разход на бензин ти дава?
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
И ако може снимки на как е присаден карбуратора. Че мисля и аз да си бодна такъв. Как е по добре с горна или долна плочка, че имам две долни.
- IvanCHyZz
Ами лятото при топъл двигател с 1 литар бензин с ненормално леко каране почти на обороти минах 19.3 км иначе с нормално каране 7 зимата 9-10 градско говоря.Снимки нямам ако желаеш мога да направя напълно елементарна е работата.А сега след като сложих АГУ по моя насторойка така че г/д да варви ми харчи 10 с доста натискане на педала според вас това нормално ли е ? Благодаря 

- IvanCHyZz
За АГУ-то на мен ми е пробиван карба така прецени че ще е по-добре Газаджията а и все пак имам няколко .... 

-
- Автомобил:
- Двигател:
IvanCHyZz написа:Ами лятото при топъл двигател с 1 литар бензин с ненормално леко каране почти на обороти минах 19.3 км иначе с нормално каране 7 зимата 9-10 градско говоря.Снимки нямам ако желаеш мога да направя напълно елементарна е работата.А сега след като сложих АГУ по моя насторойка така че г/д да варви ми харчи 10 с доста натискане на педала според вас това нормално ли е ? Благодаря
колега 10 ама градско или извънградскоо, аз няколко пъти минавах газ анализатор и лято време под 14граско не падаа,зимно17-18 градско говорим
- IvanCHyZz
Градско колега иначе когато ми слагаха АГУ-то и газаджията я настрой и ми харчеше 14 а сегашната настройка аз съм си я правил що годе да има нормален вървеж и щом ти казваш че след гас анализатор си на 14 значи да разбирам че ми е добър разхода
Благодаря 

- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Кви са тея разходи бе,колеги
аз на развити кранчета вадя по-малък,вижте си настройката...

Върни се в “Автогазови уредби”