след това колата си пали без проблем на бензин но не преминава на метан,колата е голф 3 2.0 АГГ мотор,по-принцип прехвърля след 2000 оборота но сега като я форсирам не се чува клапана да прехвърли на метан,интересно ми е дали има нещо свързано с бобината Проблем с метановата уредба Ланди Ренцо
-
Black_Devil
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с метановата уредба Ланди Ренцо
Днес ми се наложи да сменя бобината защото се беше спукала и хвърляше яко искри
след това колата си пали без проблем на бензин но не преминава на метан,колата е голф 3 2.0 АГГ мотор,по-принцип прехвърля след 2000 оборота но сега като я форсирам не се чува клапана да прехвърли на метан,интересно ми е дали има нещо свързано с бобината 
след това колата си пали без проблем на бензин но не преминава на метан,колата е голф 3 2.0 АГГ мотор,по-принцип прехвърля след 2000 оборота но сега като я форсирам не се чува клапана да прехвърли на метан,интересно ми е дали има нещо свързано с бобината - The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с метановата уредба Ланди Ренцо
Кабел, навит около централния на бобината - търси къде си го изръсил 
Обикновено е бял или кафяв...
Обикновено е бял или кафяв...
-
Black_Devil
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря колега утре на светло ще поогледам за такъв кабеляк 

Здравейте, колеги! И аз имам същия проблем, но съм със SEAT Toledo 1.8 '95! Вчера ми гръмна и на мене бобината. Смених я и сега ми пали нормално колата, не иска да ми прехвърли на метан. Някой ще може ли да ми помогне? Благодаря предварително!
Проблема е решен! Закарах колата на майстор, за да я закачи на компютър и отстрани проблема - бубината не е оригинална и компютъра не я разпознава. Направи някаква шашма за секунди и сега всичко си е както преди.
Върни се в “Автогазови уредби”