колата е Голф 4 GTI 1.8Т с газов инжекцион BRC sequence и от известно време имам много неприятен проблем - колата се тресе и работи на 3 цилиндъра като от време на време се оправя после пак се разваля и така вече от 2месеца. Когато премина на бензин не се оправя веднага ами трябва да карам около 10км след което се изчиства и върви без никакви грижи на бензин. Когато прехвърля отново на газ първоначално е добре и върви както трябва но след известно време пак се разваля и направо не се издържа. Правиха ми диагностика и преглед на свещи и кабели, но нищо им няма. Вчера ходих в BRC и първо ми казаха че това е централен проблем с бобина или цилиндър, но след като им доказах че на бензин няма такива номера, те правеха, струваха и нищо не измислиха, казаха ми че катализатора миришел и може и да е от това, но въобще не бяха убедителни и останах с много лошо впечатление от тях и заради отношението и моткането им.
Някой ако може да помогне със съвет ще бъде добре, но ако не се намери решение ще ходя да махам газовата и проблемите ще се решат

Поздрави!