! Та въпроса ми е,дали някой от форума се занимава с поправка на такива компютри и има ли шанс да се оправи или трябва да събирам 4стотака и да купувам нов! Благодаря много предварително и се извинявам ако нещо съм сбъркал,щото съм нов тук Изгорял компютър "Ланди Рензо"-подлежи ли на ремонт?
- Vasko0o
- Автомобил: GOLF 3 GTI
- Двигател: ABF
Изгорял компютър "Ланди Рензо"-подлежи ли на ремонт?
Здравейте колеги!!! Незнам дали това е точното място кадето трябва да се допитам,но все пак ще опитам че друго не остана...Колата ми е Голф 3 АБФ с газов инжекцион "Ланди Ренцо",вече от около месец си го карам само на бензин понеже ми изгоря компа при смяна на акумулатора,по принцип плюса не се е допрял до корпуса на компа на газовата,но така ми казаха майсторите,каде ли не я карах колко ли пари не съм хвърлил вече ей така на вятъра и накрая сложиха нов комп на газовата и тя запя като Лили Иванова
! Та въпроса ми е,дали някой от форума се занимава с поправка на такива компютри и има ли шанс да се оправи или трябва да събирам 4стотака и да купувам нов! Благодаря много предварително и се извинявам ако нещо съм сбъркал,щото съм нов тук 
! Та въпроса ми е,дали някой от форума се занимава с поправка на такива компютри и има ли шанс да се оправи или трябва да събирам 4стотака и да купувам нов! Благодаря много предварително и се извинявам ако нещо съм сбъркал,щото съм нов тук - Vasko0o
Re: Изгорял компютър "Ланди Рензо"-подлежи ли на ремонт?
- buller
- Автомобил: Audi_Q5 FY
- Двигател: DJYA 2020
Най-добре се обърни към официалния представител на марката за БГ.
Евентуално те биха могли да помогнат...
Евентуално те биха могли да помогнат...
-
injection
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ти от къде си ? Я звънни на 0888450085 инж.Любен Дойновски да се разберем да го видя тоя блок и да видя как да ти помагам !
- Vasko0o
от Сандански съм,а за представителите ми казаха да си купя нов,че гаранцията е изтекла миналата година !
-
injection
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
екстра ...прати ми го с един еконт ......или каквото ти е удобно да го видя тоя блок... на ЛС или звънни
Върни се в “Автогазови уредби”