няколко въпросчета за АГУ за поло 1.3-1991г,75 магаренца :Д

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Re: няколко въпросчета за АГУ за поло 1.3-1991г,75 магаренца :Д

Мнениеот kris11 » Нед 12 авг 2012 21:11

muns61 написа:[
И после ще търсиш 4 нови дюзи. да си мона хубаво . да си циркулира бензина да охлажда дюзите.
[/quote]
Би ли обяснил как се охлаждат дюзите от бензина в рейката, може да ползваш схема, или рисунка!
quote]
Моя грешка.Имах в предвид в рейката да циркулира бензин.
Не мога да мисля , не мога да разсъждавам - не съм на себе си.Виждам как си отива бавно съпругата ми. Всеки ден все по- назад.Не го пожелавам на никого този ужаст.

pti4ko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pti4ko » Пет 21 сеп 2012 21:08

газовата уредба е вече сложена,няма нищо сложно,плочка между филтъра и дебитомера и клапа след дебитомера,за да го предпазва от евентуални гърмежи,но нещо прекъсва и неможе да се изфорсира мотора,имам и реле което да изключва помпите когато съм на газ.

ако някой се и нтересува от системата за газификация на такова поло мога подробно да обясня кое как и защо се прави,защото на мен никой не ми даде конкретна информация

azahariev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот azahariev » Пон 15 окт 2012 19:10

Колега, аз тръгвам по твоя път. Ако е възможно да обясниш електро връзките...Някоя и друга снимка по възможност . . . Предварително благодаря. Бутилката я сложих, пълначката, изпарителя и клапана също.

pti4ko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pti4ko » Чет 18 окт 2012 21:28

Колега нямаш никакви проблеми,кажи какво точно те вълнува по газовата и ще ти кажа.Задължително трябва да си купиш емулатор който да ти лъже компа,плочка за захранване,ако си си купил и клапа"кихалка" я махни,дебитомера се лаже и дава грешни данни на компа.ел инсталацията е различна за всяко копче,моето е с 3 позиции,пали на бенз и си обраща сама на газ.

ако имаш конкретни въпроси питай,няма да те подведа и ще ти кажа.

Върни се в “Автогазови уредби”