LPG за Jetta
- eurogas
- Автомобил: Jeep
- Двигател: 4.7 V8
- Контакти:
Re: LPG за Jetta
Според мен Ланди от изброените ! 

Не става въпрос за цената.Интересувам се дали някой знае какъв тип газови поставя или препоръчва производителя за техния двигател-фолксваген или шкода.Все пак съм чел че предлагат нови коли със заводска уредба.Освен това фирма Ланди еднаква ли е с Ланди-Ренцо или е по долен клас и качествор като за нас --- в сайта им фигурират и двете марки.Мерси в аванс
- eurogas
- Автомобил: Jeep
- Двигател: 4.7 V8
- Контакти:
Ланди груп е най-големия призводител на газови системи, под тяхната шапка са Ловато, Романо, АЕБ, МЕД, и още няколко марки, така че който и продукт с марката Ланди да избереш, няма да сбъркаш.
А това каква марка препоръчва производителя няма значение, както при маслата производителя има изисквания за клас на маслото, а марката си я избираш ти.
А това каква марка препоръчва производителя няма значение, както при маслата производителя има изисквания за клас на маслото, а марката си я избираш ти.

eurogas написа:Ланди груп е най-големия призводител на газови системи, под тяхната шапка са Ловато, Романо, АЕБ, МЕД, и още няколко марки, така че който и продукт с марката Ланди да избереш, няма да сбъркаш.
Всичко вярно освен, че ланди груп държи Романо. Държи АЕБ а не Романо, както мисля, че знаеш.... Романо се мъчат да прекратят зависимостта си от АЕБ, нали за това си направиха собствена лаборатория за електроника и създадоха AIS в момента разработват и версия за повече от 4 цилиндъра и ще са независими от АЕБ

Върни се в “Автогазови уредби”