Колко пари ще ми излезе ремонта ?

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
Saketo
Автомобил:
Двигател:

Колко пари ще ми излезе ремонта ?

Мнениеот Saketo » Сря 10 апр 2013 22:22

Добър ден колеги имам голф 3 1,6 ми АБУ.И така направо към въпроса имам лабда контролер ЛОВАТО и още две кутийки към газово на една пише АЕБ а на другата ТАП .Решил съм да ги махна и да си го направя обикножено газово да му слойа един болт за настройка на въздуха и едно копче на ловато което пак да ми показва колко газ има в системата.Интересува ме за цялата хамалогия колко пари ще ма издрусат.

Потребителски аватар
eurogas
Автомобил: Jeep
Двигател: 4.7 V8
Контакти:

Re: Колко пари ще ми излезе ремонта ?

Мнениеот eurogas » Чет 11 апр 2013 6:47

Що ни мъчиш да ясновидстваме, зависи къде ще отидеш за ремонта, пък и без да се види колата няма как да се прецени, най-добре ползвай професионалисти ясновидци, пусни един SMS, и срещу два лева Ивелина ще познае колко ще те одрусат http://ivelina.info/?kw=IVE49!!!

Потребителски аватар
Saketo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Saketo » Чет 11 апр 2013 9:26

Колега аз не питам за точна цена горе-долу колко ще излезне е върпоса то е ясно че секи работи на различни цени.Обаче ако незнаеш нищо не пиши коментари които нямат никакъв смисъл

Потребителски аватар
eurogas
Автомобил: Jeep
Двигател: 4.7 V8
Контакти:

Мнениеот eurogas » Чет 11 апр 2013 18:55

Моя коментар има смисъл , пусни един SMS на Ивелинка и ще видиш че тя ще даде цена, друг няма шанс повярвай ми, от 20 години слагам газови уредби, знам какво пиша, едно елементарно изрязване ка "кутийките" може да отнеме 5 минути, а може и половин ден, без да се види системата няма как да се отгатне цената на труда. :th_up

Somi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Somi » Пет 12 апр 2013 10:32

Кутиката с адван спроцесора не я пипаи хората дават пари да си го сложат.Ела да ти махна според теб излишното и ще ти го направя без пари да си с обикновенно агу.Махни ламбдаконтрола от маркуча само сложи си един троиник на неговото място с врътки и си ти.

Потребителски аватар
Saketo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Saketo » Пет 12 апр 2013 12:43

Целия проблем ми е че кагато му дам газта до долу и не трагва да набира ами забива муцуната почва леко да придърпва и едвам едвам набира скорост.Иначе когато давам леко газ варви леко и когато мине около 2600-2800 оборота и тогава трагва изведнаж с малко ряз.Ходих да ми регулират газовот зануляваха ми ламбда контролера и пак нищо.И затова понеже никои незнае от какво е и реших да ги махна всичките тия тъпотии.

Върни се в “Автогазови уредби”