Трърся спешно колега с кабел за Simgaz
- golfmaniak666
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHL
Трърся спешно колега с кабел за Simgaz
Става въпрос за следното-сам си монтирах газавия инжекцион.
но ми трябва някой с кабел за да оправим софтуера.в момента не мога да карам колата което значи че нямам как да отида на газаджия.затова ако има някой които да бутне едно рамо(ще си платя услугата)ще съм много благодарен

- eurogas
- Автомобил: Jeep
- Двигател: 4.7 V8
- Контакти:
Re: Трърся спешно колега с кабел за Simgaz
Тя ако е спряла да работи на бензин...., дали си само за настройка, или нещо генерално си объркал. 

- mafiota
- Автомобил: Audi A6 C5
- Двигател: APU
golfmaniak666 написа:Става въпрос за следното-сам си монтирах газавия инжекцион.но ми трябва някой с кабел за да оправим софтуера.в момента не мога да карам колата което значи че нямам как да отида на газаджия.затова ако има някой които да бутне едно рамо(ще си платя услугата)ще съм много благодарен
нещо не става много ясно .... би било логично след като разбираш от газови инж., и си се захванал да си монтираш сам твоя преди това да си набавиш необходимият софт., крак и кабел ...
- golfmaniak666
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHL
колата си върви на бензин но просто в момента имам проблем с книжката,и не мога да я откарам на газаджия.иначе е монтирана като хората само софтуера ме спира
- eurogas
- Автомобил: Jeep
- Двигател: 4.7 V8
- Контакти:
Без книжка няма да ти трябва и кола, така че като вземеш книжката отиваш в сервиза на Наско на ул. Иван Сусанин и си готов, ако пък искаш по-рано ще намериш някой "читав" шофьор да ти я закара дотам, на място гарантирано няма да ти дойдат. 

Върни се в “Автогазови уредби”